Çözüldü Lenovo IdeaPad 100-15IBD "No Appropriate Driver to be installed" hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

YagamiRaito

Hectopat
İyi sosyaller, birkaç gündür touchpad ara ara arıza çıkartıp çalışmıyordu, 2 gün önce ayarlardan devre dışı olduğunu gördüm ve etkinleştirdiğimde düzelmişti fakat bugün devre dışı olmadığı hâlde yine çalışmamaya başladı. İnternette biraz bakınıp çözüm bulmaya çalıştım ama ne yaptıysam düzelmedi ve en sonunda bir anlık sinirle aygıt yöneticisinden touchpad yazılımını kaldırdım. Laptop markası Lenovo IdeaPad 100-15IBD (Type 80QQ). İşe yarar düşüncesiyle Touchpad Driver (Elan, Synaptics) for Windows 10 (64-bit) - Notebook - Lenovo Support HN linkteki driverı indirdim fakat "No Appropriate Driver to be installed" hatası aldım. Bunun bir çözümü var mıdır? Yardımcı olursanız sevinirim, teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Aygıt Yöneticisi'nden donanım değişikliklerini tarayın, şu anda sistem herhangi bir touchpad görmüyor. Ardından yeniden başlatın ve sürücüyü tekrardan kurun. Olmazsa burada buluşalım.
Aygıt Yöneticisi'nden donanım değişikliklerini tarayın, şu anda sistem herhangi bir touchpad görmüyor. Ardından yeniden başlatın ve sürücüyü tekrardan kurun. Olmazsa burada buluşalım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı