Lenovo IdeaPad 3 15IAH7 hangi SSD yuvası kullanıldığı nasıl anlaşılır?

Bütçe
20000

aet_95

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Lenovo'nun başlıkta belirttiğim modelini aldım. Baktığım inceleme videolarında 2242 yuvası takılı 2280 yuvası takılı değil gözüküyordu ve bundan dolayı bu bilgisayarı aldım. Ancak tam tersi bir durum olduğunu duydum. Aldığım bilgisayarda hangi SSD yuvasının boş olduğunu nasıl anlayabilirim?

Not: Laptop henüz elime ulaşmadı.

Bilgisayarın linki: Amazon.com.tr

Son düzenleyen: Moderatör:
Gelince görmek gerekiyor. Bende 2280 yuvası dolu 2242 yuvası boştu.
Takılan donanım göre belirleyip almak daha mantıklı.
1694275638560.png

Belki çift 2242 yolludur ya da 2280 destekliyordur

Gelince görmek gerekiyor. Bende 2280 yuvası dolu 2242 yuvası boştu.
Takılan donanım göre belirleyip almak daha mantıklı.
Eki Görüntüle 1938416
Belki çift 2242 yolludur ya da 2280 destekliyordur.

Anladım hocam. Bende eski bilgisayarımda kullandığım 500 GB'lık Samsung 970 EVO Plus model M.2 SSD'mi yeni aldığım bilgisayara takmayı düşünüyordum. Umarım 2280 yuvası boş olarak gelir.

Bende şu Intel SSD takılı 2280 slotunda sizinki de öyleyse kapağı açınca da görürsünüz 2242 slotuna uygun olarak almanız gerekebilir ya da 2280 göre.

1694275892825.png

Videoda baktım sağ alt tarafta 2280'lik yer var ama rica ediyorum gelince almanızı öneririm.
Samsung SSD varsa sıkıntı yok gelince dediğniz gibi.

Bir de Lenovo üzerinden kayıt olduğunuz zaman faturanızı site üzerinden yükleyin ki garanti gününüzü güncellesinler. Benim başıma gelmişti üyelik yaptım attım düzelttiler.

Bende şu Intel SSD takılı 2280 slotunda sizinki de öyleyse kapağı açınca da görürsünüz 2242 slotuna uygun olarak almanız gerekebilir ya da 2280 göre.

Eki Görüntüle 1938422

Videoda baktım sağ alt tarafta 2280'lik yer var ama rica ediyorum gelince almanızı öneririm.
Samsung SSD varsa sıkıntı yok gelince dediğniz gibi.

Bir de Lenovo üzerinden kayıt olduğunuz zaman faturanızı site üzerinden yükleyin ki garanti gününüzü güncellesinler. Benim başıma gelmişti üyelik yaptım attım düzelttiler.

İnşallah beklediğim gibi gelir ek harcama yapmak istemiyorum.
Lenovo‘nun sitesine mutlaka kayıt olacağım çok teşekkür ederim.

sana kötü bir haberim var 2280 takılı olarak geliyor.
Aynı yerden aynı bilgisayarı mı aldınız?

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar. Lenovo'nun başlıkta belirttiğim modelini aldım. Baktığım inceleme videolarında 2242 yuvası takılı 2280 yuvası takılı değil gözüküyordu ve bundan dolayı bu bilgisayarı aldım. Ancak tam tersi bir durum olduğunu duydum. Aldığım bilgisayarda hangi SSD yuvasının boş olduğunu nasıl anlayabilirim?

Not: Laptop henüz elime ulaşmadı.

Bilgisayarın linki: Amazon.com.tr

IdeaPad,IdeaPad Gaming 3 15IAH7,Model:82S9015UTX Buradan öğrenebilirsiniz. Gördüğüm kadarıyla cihazda 2280 512 GB SSD mevcut.

Evet hocam öyleymiş bende oradan gördüm. Kapalı kutu uygun fiyata 2242 SSD bulabileceğim bir yer var mı?

Vatan Bilgisayar, Teknosa veya MediaMarkt'a sorabilirsiniz veya e-ticaret sitelerine bakabilirsiniz Hepsiburada, N11, Amazon gibi yerlere. Yalnız kendiniz SSD ve RAM takabiliyorsunuz garantiyi delmez ancak cihaz arızalnır veya bakım nedeni ile servise gönderirseniz sizin kendinize ait olan SSD ve RAM parçalarını çıkarıp BDH Maltepe'ye göndermeniz gerek. Teknik servis garanti kapsamında olmayan parçaları görürse garantiden parça takmak için SSD teklifi sunabiliyor. Bu nedenle kendinize ait olan parçaları çıkarıp Lenovo'nun kendisine ait olan parçaları takmanız gerekecek servise gönderirken. Cihaza zarar vermediğiniz sürece garantiden işlemlere devam eder servis.

Vatan Bilgisayar, Teknosa veya MediaMarkt'a sorabilirsiniz veya e-ticaret sitelerine bakabilirsiniz Hepsiburada, N11, Amazon gibi yerlere. Yalnız kendiniz SSD ve RAM takabiliyorsunuz garantiyi delmez ancak cihaz arızalnır veya bakım nedeni ile servise gönderirseniz sizin kendinize ait olan SSD ve RAM parçalarını çıkarıp bdh Maltepe'ye göndermeniz gerek. Teknik servis garanti kapsamında olmayan parçaları görürse garantiden parça takmak için SSD teklifi sunabiliyor. Bu nedenle kendinize ait olan parçaları çıkarıp Lenovo'nun kendisine ait olan parçaları takmanız gerekecek servise gönderirken. Cihaza zarar vermediğiniz sürece garantiden işlemlere devam eder servis.

Oralara baktım ama hiçbirisinde uygun fiyatlı sıfır 2242 M.2 SSD yok. Sadece online sitelerde ikinci el olarak satılanlar var onlar uygun fiyatlı ama bilgisayara bir zarar verebilir diye korkuyorum.

Lenovo servisi dediğiniz gibi içine parça eklediğimizde garantiden çıkarmıyor ve yine dediğiniz gibi servise orijinal parçalarla göndermek daha iyi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı