Lenovo Ideapad 3 alınır mı?

Dayı41

Yoctopat
Daha fazla  
Lenovo Ideapad 3 165Hz RTX3060 Ryzen 6 16 GB RAM 512 GB SSD
İyi midir? Alınır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
İyi midir? Alınır mı?
Ryzen 6? Link atar mısınız ya yanlış yazmışsınız ya da baktığınız yer dolandırıcı.

İyi midir? Alınır mı?

Bence alınır, iyidir.
GTX 1650, Ryzen 5 5600H, 8 GB, 512 SSD modelini kullanıyorum.
Bu halinden dahi memnunum. Donanım olarak sizin söylediğiniz daha üst, tecrübe etmedim ama 1650 ile dahi oyun oynarken vs performans düşüşü, herhangi bir tekleme yaşamadım. Kasa olarak da Lenovo zaten güçlü bir yapıya sahip. Eski bilgisayarım da lenovoydu. Ona istinaden geçen küçük bir cinnet geçirip klavyenin ortasına yumruk atmak suretiyle güçlü bir darbe indirdim, bilgisayar hissetmedi bile diyebilirim. Sadece video, film sırasında bilgisayar şarjda değilken belli bir süre sonra ses ve görüntüde uyuşmazlık başlıyor, sebebini çok araştırmama rağmen donanımsal mı, yazılımsal mı çözemedim. Bilgisayarla ilgili kafamdaki tek soru işareti bu.

Link atar mısınız? Fiyatı nedir? Ayrıca Ryzen 6 diye bir şey yok Ryzen 5 mi 7 mi?

Biliyorum 7 yanlış yazmışım

Link atar mısınız?

Link atin hocam fiyatına göre belki daha iyisini bulabiliriz, ama güzel cihazdir.

Link atar mısınız?

Link atin hocam fiyatına göre belki daha iyisini bulabiliriz, ama güzel cihazdir.

Link atar mısınız?

Dosya Ekleri

• IMG-20220619-WA0000.jpeg
    109,3 KB · Görüntüleme: 476
Link atar mısınız?

Biliyorum 7 yanlış yazmışım.

Öncelikle teşekkür ederim acaba söylediğiniz sorun uzun süreli kullanımda mi yaşanıyor.

Dosya Ekleri

• IMG-20220619-WA0000.jpeg
    109,3 KB · Görüntüleme: 287
Öncelikle teşekkür ederim acaba söylediğiniz sorun uzun süreli kullanımda mi yaşanıyor.

Şöyle ki bazen saatlerce ya da gün boyu problemsiz izletiyor, bazen 5 6 dakikada sorun yaşanıyor, F5 atınca problem ortadan kalkıyor, daha sonra tekrar başlarsa başlıyor. Ben yazılımsal bir problem olduğunu düşünüyorum, donanımsal olarak küçük bir ihtimal veriyorum bu duruma. Windowsumdan kaynaklı olabileceği kanısındayım. Sizin bunu yaşayacağınızı düşünmüyorum. Bir de benim RAM'im 8 GB ve AMD ekran kartına da paylaşımlı olduğu için Free bellek bir avuç kalıyor, önbellek yetersizliğinden de yaşıyor olabilirim. Sizin bahsettiğiniz bilgisayarın donanımları bu yetersizliklerin yaşanacağı boyutlarda değil zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…