Ryzen 6? Link atar mısınız ya yanlış yazmışsınız ya da baktığınız yer dolandırıcı.Lenovo Ideapad 3 165Hz RTX3060 Ryzen 6 16 GB RAM 512 GB SSD
İyi midir? Alınır mı?
Lenovo Ideapad 3 165Hz RTX3060 Ryzen 6 16 GB RAM 512 GB SSD
İyi midir? Alınır mı?
Link atar mısınız? Fiyatı nedir? Ayrıca Ryzen 6 diye bir şey yok Ryzen 5 mi 7 mi?
Link atar mısınız?
Link atin hocam fiyatına göre belki daha iyisini bulabiliriz, ama güzel cihazdir.
Link atar mısınız?
Link atin hocam fiyatına göre belki daha iyisini bulabiliriz, ama güzel cihazdir.
Link atar mısınız?
Biliyorum 7 yanlış yazmışım.
Link atar mısınız?
Biliyorum 7 yanlış yazmışım.
Bence alınır, iyidir.
GTX 1650, Ryzen 5 5600h, 8 GB, 512 SSD modelini kullanıyorum.
Bu halinden dahi memnunum. Donanım olarak sizin söylediğiniz daha üst, tecrübe etmedim ama 1650 ile dahi oyun oynarken vs performans düşüşü, herhangi bir tekleme yaşamadım. Kasa olarak da Lenovo zaten güçlü bir yapıya sahip. Eski bilgisayarım da lenovoydu. Ona istinaden geçen küçük bir cinnet geçirip klavyenin ortasına yumruk atmak suretiyle güçlü bir darbe indirdim, bilgisayar hissetmedi bile diyebilirim. Sadece video, film sırasında bilgisayar şarjda değilken belli bir süre sonra ses ve görüntüde uyuşmazlık başlıyor, sebebini çok araştırmama rağmen donanımsal mı, yazılımsal mı çözemedim. Bilgisayarla ilgili kafamdaki tek soru işareti bu.
Öncelikle teşekkür ederim acaba söylediğiniz sorun uzun süreli kullanımda mi yaşanıyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.