Çözüldü Lenovo Ideapad 3 fanlar dönmüyor sadece güç tuşu çalışıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

NormalVatandas

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Yanlış BIOS kurulumu yapmıştım, ondan sonra bilgisayarı fanları çalışmamaya başladı. Bilgisayarcıya gönderdiğim zaman sorunu tespit edemediğini söylediler. Ne yapmam gerekiyor yardımcı olabilir misiniz?

Yanlış BIOS kurulumu yapmıştım, ondan sonra bilgisayarı fanları çalışmamaya başladı. Bilgisayarcıya gönderdiğim zaman sorunu tespit edemediğini söylediler. Ne yapmam gerekiyor yardımcı olabilir misiniz?
Yardımcı olur musunuz sadece güç tuşu açılıyor

@Recep Baltaş abi bi' yazmadığım sen kaldın şu sorun için. :D Bilgin var mı abi ?

Son düzenleme:
Çözüm
hocam maalesef şuan bilgisayarcıda gelir gelmez kontrol edeceğim biosu kuramam ki ekran gelmiyor ne yapmalıyım gelince ilk ilk işim size yazmak olur.

Hocam bana verdikleri formda SERI no yazıyordu kontrol ettim aynı laptop çıkıyor laptop doğru.
Hocam işiniz zor gibi gözüküyor ekran gelmiyorsa. Laptop olduğu için ekstra birşey de yapamıyorum. Tanınmış servislere götürüp biosu baştan yazdırmanız gerek.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Belki bu videodan birşey yapabilirsiniz, yardımcı olamadığım için üzgünüm. ( Ayrıca laptopa yanlış bios kurdum başlıklı bir konu açabilirsiniz )

Yardımcı olur musunuz sadece güç tuşu açılıyor

@Recep Baltaş abi bi' yazmadığım sen kaldın şu sorun için. :D Bilgin var mı abi ?
Cihazın tam modelini atabilir misiniz?
Birde lenovo ile iletişime geçmeye çalıştınız mı?

Hocam geçtim BIOS sıfırlanmasını istedim, sıvı teması vardı onu bahane edip 8.7k istediler vermedim normal bilgisayarcıya götürdüm.

Hocam yardım edebilir misiniz hediye gelmişti.

Bilgisayarın altındaki kodu kontrol eder misiniz? Eğer attığım linkteki cihaz doğruysa o biosu indirip kurar mısınız? Birde fanlar çalışmadığında laptop kaç dakika açık kalabiliyor?

Lenovo'nun servisleri berbattır. Geçen sene 14000TL ye aldığımız laptopu 1 ay sonra hdmi büküldü diye servise verdik. Sırf bir soket için anakart değişecek dediler 9000TL istediler.

Bilgisayarın altındaki kodu kontrol eder misiniz? Eğer attığım linkteki cihaz doğruysa o biosu indirip kurar mısınız? Birde fanlar çalışmadığında laptop kaç dakika açık kalabiliyor?

hocam maalesef şuan bilgisayarcıda gelir gelmez kontrol edeceğim biosu kuramam ki ekran gelmiyor ne yapmalıyım gelince ilk ilk işim size yazmak olur.

Hocam bana verdikleri formda SERI no yazıyordu kontrol ettim aynı laptop çıkıyor laptop doğru.

Lenovo'nun servisleri berbattır. Geçen sene 14000TL ye aldığımız laptopu 1 ay sonra hdmi büküldü diye servise verdik. Sırf bir soket için anakart değişecek dediler 9000TL istediler.
anlıyorum hocam sizi görünce ağlamaya başlayacaktım bende.

anlıyorum hocam sizi görünce ağlamaya başlayacaktım bende.
Hocam laptopta ekran yok nasıl biosu kuracağım anlatır mısın?

Son düzenleme:

Hocam işiniz zor gibi gözüküyor ekran gelmiyorsa. Laptop olduğu için ekstra birşey de yapamıyorum. Tanınmış servislere götürüp biosu baştan yazdırmanız gerek.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Belki bu videodan birşey yapabilirsiniz, yardımcı olamadığım için üzgünüm. ( Ayrıca laptopa yanlış bios kurdum başlıklı bir konu açabilirsiniz )

Çözüm

hocam tanınmış derken ünlü olması zorunlu mu normal servisler yazamazlar mı ?

Risk almamak için tanınmış dedim :D çünkü herkesin yapabileceği bir şey değil gibi. Tabii gidip herhangi bir bilgisayarcıya da danışabilirsiniz.

Hocam teşekkür ediyorum servise giderim de ne diyeceğimi bilmiyordum en azından bilgilendirdiniz. Çok sağ olun hocam çözüldü olarak işaretliyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı