Lenovo Ideapad 3 i5 10. nesil vs Dell Latitude i7 7. nesil

riderqueen

Centipat
Merhaba bugün ikinci el bir Lenovo Ideapad 3 i5 10. nesil işlemcili aldım ama 10 dakika ETS 2 oynadım. Tuşlarda aşırı şekilde ısınma oldu aldıgım yerde bir de Dell Latitude i7 7. nesil işlemcili bir laptop vardı bazıları sonradan Dell'in daha iyi oldugunu söylediler. Sizce değiştirmeli miyim? Kullanım amacım film izlemek Online derslere girmek ve arada bir basit oyunlar oynamak ETS 2 CS:GO tarzı. Hangisini tavsiye edersiniz? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba bugün ikinci el bir Lenovo Ideapad 3 i5 10. nesil işlemcili aldım ama 10 dakika ETS 2 oynadım. Tuşlarda aşırı şekilde ısınma oldu aldıgım yerde bir de Dell Latitude i7 7. nesil işlemcili bir laptop vardı bazıları sonradan Dell'in daha iyi oldugunu söylediler. Sizce değiştirmeli miyim? Kullanım amacım film izlemek Online derslere girmek ve arada bir basit oyunlar oynamak ETS 2 CS:GO tarzı. Hangisini tavsiye edersiniz? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

Tam donanım ne? Biri 10300H'dır diğeri 7. nesil u serisidir.

evet lenovo 12120u dellin işlemcisi ne bilmiyorum sanırım modeli 5480 di 930mx ekran kartı vardı üstünde
ikiside 8gb ram ikiside 256gb ssd lenovo ekran kartı mx130 dell 930mx
pardon dell 5580 modeli işlemcisi 7600u
pardon dell 5580 modeli 7600u

Son düzenleme:
Evet Lenovo 12120u Dell'in işlemcisi ne bilmiyorum sanırım modeli 5480'di 930MX ekran kartı vardı üstünde

İkisi de 8 GB RAM ikisi de 256 GB SSD Lenovo ekran kartı MX130 Dell 930MX
Pardon Dell 5580 modeli işlemcisi 7600u

Pardon Dell 5580 modeli 7600u

Lenovo'da kalman daha mantıkılı.

Oyun istemiyorum artık benim için dayanıklılık ve beni ne kadar süre götürebileceği önemli. Çok bir bilgim yok bu konuda ama Lenovo biraz kalitesiz geldi bana

MacBook daha kaliteli olsa da daha eski. Dell daha güçlüdür o Mac'den. Lenovo'da kal en iyisi.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı