Lenovo Ideapad 3 nasıl?

Bunu almayı düşünüyorum bu fiyat bandında daha iyisi var mı? Oyun oynanmayacak.

Lenovo'ların kronik olarak pilleri bozuk. Lenovo batarya Şikayetvar diye aratırsan aynı sorunu yasayan birçok insan gorebilirsin. Kendi deneyimim olarak 2 senedir kullandığım laptop 1. seneden sonra çok az kullanılmasına karşın pil ömrü 4-5 saatten Max 2 saate düştü. Bu durumun kötü yanı ise Lenovo Türkiye anladığım kadarı ile zarar ettiği için hiçbir şekilde garantinin arkasında durmuyor. Bataryam kendi kendine bozuldu diye gönderirsen kullanıcı hatası diye yapıştırıp pil değişimi için 1000-2000TL arası bir para talep ediyorlar. Onun dışında fiyat performans laptopları diyebilirim.
 
Lenovo'ların kronik olarak pilleri bozuk. Lenovo batarya Şikayetvar diye aratırsan aynı sorunu yasayan birçok insan gorebilirsin. Kendi deneyimim olarak 2 senedir kullandığım laptop 1. seneden sonra çok az kullanılmasına karşın pil ömrü 4-5 saatten Max 2 saate düştü. Bu durumun kötü yanı ise Lenovo Türkiye anladığım kadarı ile zarar ettiği için hiçbir şekilde garantinin arkasında durmuyor. Bataryam kendi kendine bozuldu diye gönderirsen kullanıcı hatası diye yapıştırıp pil değişimi için 1000-2000TL arası bir para talep ediyorlar. Onun dışında fiyat performans.

Anladim teşekkürler bende de Gaming olan modeli var üzmedi herhangi bir konuda bunu eşime alacağım fiyati iyi geldi benzerleri arasinda fark var.
 
Anladim teşekkürler bende de Gaming olan modeli var üzmedi herhangi bir konuda bunu eşime alacağım fiyati iyi geldi benzerleri arasinda fark var.

Bende de Gaming modeli var, sizi üzmediyse sevindim. Böyle şeylerde garantisinin arkasında durmaması insanda endişe yaratan büyük bir eksi.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı