Vesselam13 Hectopat Katılım 23 Ekim 2019 Mesajlar 392 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2023 #1 Yeni bir Lenovo IdeaPad 3 aldım. İşletim sistemini kurarken touchpad çalışmıyordu. Şimdi tüm driverları yükledim ama yine çalışmıyor. Touchpad kilidi açık. Nasıl bir yol izlemeliyim, ne yapmalıyım?
Yeni bir Lenovo IdeaPad 3 aldım. İşletim sistemini kurarken touchpad çalışmıyordu. Şimdi tüm driverları yükledim ama yine çalışmıyor. Touchpad kilidi açık. Nasıl bir yol izlemeliyim, ne yapmalıyım?
Çözüm Vesselam13 26 Kasım 2023 Çözümünü hâlâ bulamadım. Bilgisi olan var mı Windows 11 kurduktan sonra sorun çözüldü. Aynı sorunu yaşayan varsa bilgilendirmek istedim.
Çözümünü hâlâ bulamadım. Bilgisi olan var mı Windows 11 kurduktan sonra sorun çözüldü. Aynı sorunu yaşayan varsa bilgilendirmek istedim.
iamshared Hectopat Katılım 1 Şubat 2022 Mesajlar 1.006 Makaleler 1 Çözümler 8 23 Kasım 2023 #2 BIOS'da touchpad kapat-aç yeri vardı, belki oradan kapalıdır. Artı 0 Eksi
KS KS Vesselam13 Hectopat Katılım 23 Ekim 2019 Mesajlar 392 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2023 #3 iamshared dedi: BIOS'da touchpad kapat-aç yeri vardı, belki oradan kapalıdır. Genişletmek için tıkla... Nasıl açabilirim oradan? Artı 0 Eksi
iamshared dedi: BIOS'da touchpad kapat-aç yeri vardı, belki oradan kapalıdır. Genişletmek için tıkla... Nasıl açabilirim oradan?
iamshared Hectopat Katılım 1 Şubat 2022 Mesajlar 1.006 Makaleler 1 Çözümler 8 23 Kasım 2023 #4 Vesselam13 dedi: Nasıl açabilirim oradan? Genişletmek için tıkla... Yeni cihazlara onu kaldırmışlar sanırım. Aygıt yöneticisinde sarı ünlem işaretli bir şey var mı? Burdada şöyle bir konu açılmış bir bakın isterseniz. English Community-Lenovo Community Artı 0 Eksi
Vesselam13 dedi: Nasıl açabilirim oradan? Genişletmek için tıkla... Yeni cihazlara onu kaldırmışlar sanırım. Aygıt yöneticisinde sarı ünlem işaretli bir şey var mı? Burdada şöyle bir konu açılmış bir bakın isterseniz. English Community-Lenovo Community
KS KS Vesselam13 Hectopat Katılım 23 Ekim 2019 Mesajlar 392 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2023 #5 iamshared dedi: Yeni cihazlara onu kaldırmışlar sanırım. Aygıt yöneticisinde sarı ünlem işaretli bir şey var mı? Burdada şöyle bir konu açılmış bir bakın isterseniz. English Community-Lenovo Community Genişletmek için tıkla... Baktım ama sarı ünlemli bir şey de yok. Son düzenleyen: Moderatör: 23 Kasım 2023 Artı 0 Eksi
iamshared dedi: Yeni cihazlara onu kaldırmışlar sanırım. Aygıt yöneticisinde sarı ünlem işaretli bir şey var mı? Burdada şöyle bir konu açılmış bir bakın isterseniz. English Community-Lenovo Community Genişletmek için tıkla... Baktım ama sarı ünlemli bir şey de yok.
iamshared Hectopat Katılım 1 Şubat 2022 Mesajlar 1.006 Makaleler 1 Çözümler 8 23 Kasım 2023 #6 Vesselam13 dedi: Baktım ama sarı ünlemli bir şey de yok. Genişletmek için tıkla... Normalde önermem ama Driver Booster gibi uygulamalarla bir tarama yapabilirsiniz. Belki çözüm olur. Artı 0 Eksi
Vesselam13 dedi: Baktım ama sarı ünlemli bir şey de yok. Genişletmek için tıkla... Normalde önermem ama Driver Booster gibi uygulamalarla bir tarama yapabilirsiniz. Belki çözüm olur.
KS KS Vesselam13 Hectopat Katılım 23 Ekim 2019 Mesajlar 392 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2023 #7 Çözümünü hâlâ bulamadım. Bilgisi olan var mı Windows 11 kurduktan sonra sorun çözüldü. Aynı sorunu yaşayan varsa bilgilendirmek istedim. Son düzenleme: 29 Kasım 2023 Artı 0 Eksi Çözüm
Çözümünü hâlâ bulamadım. Bilgisi olan var mı Windows 11 kurduktan sonra sorun çözüldü. Aynı sorunu yaşayan varsa bilgilendirmek istedim.