Lenovo İdeapad 310 AMD A10 9600P GPU Ayarları

Onlarınki bambaşka format işe yaramıyor. Lenovodan o USB yi temin etmeniz lazım.
Ben en kısa yoldan servise gonderdim ama geldiğinde hala bi degisim olmamıştı pc ye format atıp tekrar gondermisler ve far cry da gta 5 de filan hala aynı durum tüketici hakem heyetine mi basvursam bilemedim

Ben en kısa yoldan servise gonderdim ama geldiğinde hala bi degisim olmamıştı pc ye format atıp tekrar gondermisler ve far cry da gta 5 de filan hala aynı durum tüketici hakem heyetine mi basvursam bilemedim
Satın gitsin.

Lenovodan recovery USB istedim. Geldi temiz kurulum yaptım. Normalde 512 MB olan işlemcinin içindeki tek ekran kartı ile oynuyormuşum oyunu. Şuan harici 2512 GB GPU var. Daha önce böyle yazmıyordu. DUAL grafik sekmesi ve bir çok ayarlara erişebiliyorum. Artık DUAL grafik açık hale geldi. Bu durumda olan arkadaşlar lenovodan recovery USB si temin edip format atmalılar.
Aynı leptopdan bende var flash disk i istedim verdiler direkt ordan sıfırlarsam ikinci ekran kartım calışacakmı herhangi bir ayar yapmamız gerekiyormu
Csgo gibi oyunlarda performansı nasıl
GTA 5 de yolların geç yüklenmesi gibi bi sorunum vardı sizdede varmı ?

Siz format attıktan sonra bi ayar yapmadınızmı driveri yüklemek dışında direkt performans ı seçince yüksek ekran kartındamı çalıştı
Başka bir ayar yapmadım. BİOS dan dual grafik ayarlarının açık olduğundan emin olun. Ben alım satım yapıyorum oyun veya grafik gerektiren uygulama kullanmadım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı