Lenovo Ideapad 310 Windows 7 Ultimate Destekler mi?

Orhun Cem

Hectopat
Daha fazla  
Lenovo Ideapad 310 laptopum var, Windows 10 yüklü ama kullanamadığım için Windows 7 Ultimate yüklemek istiyorum, acaba Windows 7 Ultimate işletim sistemini destekler mi? Cevap verirseniz çok sevinirim.
Özellikler:
  • i5 6200
  • 8GB RAM
  • 1TB HDD

Son düzenleyen: Moderatör:
Yanlış Bilgilendirme
Bilgisayarınız fabrika çıkışı Windows 10 Home olarak piyasaya sürülmüş ve bu işletim sistemine ait driverlar haricinde driverları yok kendi sitesinde. Ancak Driverboost programı ile driverları bulup daha sonra elle Google üzerinden indirerek kurabilirsiniz. Yani evet destekler diye düşünüyorum. En kötü durumda tekrar Windows 10'a geçer ve denemiş olursunuz.

Ancak Driverboost programı ile driverları bulup daha sonra elle google üzerinden indirerek kurabilirsiniz.
Bunun için Driverbooster programına gerek yok. Desteklediği sürece elle de kurabilir. Ki önermiyoruz bu saçma programı. Sistemi çorba yapıyor.

2018 yılındayız. 9 yıllık işletim sistemine geçene kadar tertemiz Windows 10'u kullanmayı öğrenmek daha az vaktini al.

''Ben kullanamıyorum yaa, eskisi candır'' kafasından vazgeçin artık. Çabalayın.

Bazı üreticiler Windows 7 kurulmaması için yazılımsal bir kilit koyuyor. Windows 7 güncel olmayan bir işletim sistemidir. Sistemi daha fazla yorar, tam performans vermez , sürücü hataları ve mavi ekran hataları ile karşılaşabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı