Modifiyeli Windows 7 mi? Windows 7 Ultimate mi?

Arkadaşlar, Windows 10 kurulu kalması daha iyi ama arkadaş istemiyor. Zorlamanın bir anlamı yok. O yüzden Windows 10'u tavsiye etmek bir işe yaramaz. Soruna gelecek olursak orijinal ISO ile Windows 7 kurun, modifiye edilmiş Windows 7 kurmayın.

Ahahahah. Verdiğiniz cevap aşırı mantıksız. İşletim sistemi yüklü bir bilgisayar alırsanız, şu bahsettiğiniz gereksiz programlar her zaman yüklü gelir zaten. Bu eskiden Windows 7, Windows 8.1 olsun gerek şimdi Windows 10 olsun. Ha ne yaparsınız, işletim sistemini kötülemek yerine temiz kurulum yaparsınız, ondan sonra beğenmezseniz bu şekilde yorum yapabilirsiniz.
Yanıyladığınız için sağolun ama amacım kötülemek değil anlamaya çalışmak. Windows 7 yi yıllar önce kullandığım için aradaki farkı pek anlamıyorm o yüzden sordum

Sizin bilgisayarınızda oyunlardan ve sistemden en yüksek verimi almak istiyorsanız Windows 10 kullanmalısınız. Arkadaşlarında dediği gibi Windows 'u sıfırdan kurarak bilgisayar üreticiniz tarafından yüklenen uygulamalardan kullanmadıklarınızı eleyerek daha az bellek tüketen bir sistem elde edebilirsiniz. Ancak, hangi uygulamaları silmeniz gerekti konusunda bilgi veremeyeceğim. Windows 10 'da oynadığınız oyun ekranında win+g tuşu ile Oyun Modu 'nu aktif hale getirmeyi unutmayın. Şahsen Core 2 Duo p8400 işlemcili ve 9600m gt ekran kartlı bilgisayarımda Windows 10 kullanıyorum ve Windows 7 'de oynadığım oyunları sorunsuz oynayabiliyorum. Ama çok ısınan bir bilgisayar olduğundan soğutucu üzerinde kullanıyorum.

Haha bir de kendinden emin konuşmalar beni bitiriyor. Windows 10 şuanda en performanslı işletim sistemidir. 5-6 senelik bile hangi bilgisayara kurarsanız kurun. Arka planda çalışmasını istemediğiniz uygulamaları "çok basit" bir şekilde kaldırabiliyorsunuz. Windows 7'ye Windows bile destek vermiyorken sizin 7'yi savunmanız kadar saçma bir şey yok. Beğenmeyecek olsanız arayüzü beğenmezsiniz ki bence gayet şık.
Kardeş benim gibi 12 yıllık bilgisayara Windows 10 kurarsan görürsün ne kadar kötü olacağını.

Ahahahah. Verdiğiniz cevap aşırı mantıksız. İşletim sistemi yüklü bir bilgisayar alırsanız, şu bahsettiğiniz gereksiz programlar her zaman yüklü gelir zaten. Bu eskiden Windows 7, Windows 8.1 olsun gerek şimdi Windows 10 olsun. Ha ne yaparsınız, işletim sistemini kötülemek yerine temiz kurulum yaparsınız, ondan sonra beğenmezseniz bu şekilde yorum yapabilirsiniz.
Orjinal'di ve temiz kurulum yapıldı zaten.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı