Lenovo IdeaPad 320 alınır mı?

Bütçe
6000
Makaleler
5

Bu linkteki cihazın aynısı sadece HDD yerine 120GB Hikvision SSD takılı. Şu an aktif olarak Dell XPS M1330 kullanıyorum ve çok memnunum gerek malzeme kalitesi gerek işlevi olsun. Sadece biraz yavaş geliyor gözüme artık telefon ile beraber kullandığım için.

Sorular:
  • i3-6006U nasıl bir işlemcidir? Çoklu sekme kullanımında sorun çıkarır mı?
  • DDR4 bellek olduğu yazıyor bu bellek lehimli mi yoksa kendim 2x8GB kit alsam yükseltme yapabilir miyim? (eski bilgisayarımı hayata bağlayan etmen.)
  • GeForce 920MX paylaşımlı bir kart mı yoksa kendine ait 2 GB belleğe mi sahip?
  • GeForce 920MX günlük kullanım için yeterli olur mu? (Office, tarayıcı, OpenGL gerektiren ufak tefek program vesair, kendi bilgisayarım ile aramızı bozan etmen bu OpenGL 1.2 sürümünü desteklemiyor üstündeki kart.)
  • Cihazın kronik bir sorunu var mı? Menteşe, ısınma, periferallerden kaynaklı sorunlar, ekran, ses vesair. (şu an sahip olduğum modelde BIOS ve fazla ısınma sorunu vardı o nedenle soruyorum.)

Bilgisayarı birkaç yıl kullanacağım bir aksilik olmazsa ardından M2 / M4 Air'e yahut yeni XPS 13'e geçmeyi düşünüyorum. Alınmaz, çöp gibi göze hoş görünmeyen ifadeleri nedenleri ile açıklarsanız sevinirim. Bilgisayara o kadar da ihtiyacım yok hoşuma gitmeyen şeyler okursam direkt kendi cihazım üzerinden devam edeceğim. Ayrıca bilgisayardan o kadar da anlamıyorum, linçleyecek üyeler konudan sessizce ayrılabilirler.

Cihazın fiyatı 5700 lira yaklaşık. Fiyatı fazlaysa farklı bir model var aklımda onun için de konu açabilirim. Ederini de söylerseniz müteşekkir olurum.

1) 6006U eğer hafif bir OS kullanılacaksa çoklu sekme kullanımında üzmez.
2) Bilemiyorum, ilan sahibine CPU-X yüklemesini ve SPD kısmını atmasını söyleyin.
3) Kendi VRAM'i var 920MX'in. Harici bir ekran kartı.
4) 920MX GTA 5 falan açabilen bir ekran kartı. Gündelik kullanımda asla üzmeyecektir.
5) Bilgim yok.

Bu linkteki cihazın aynısı sadece HDD yerine 120GB Hikvision SSD takılı. Şu an aktif olarak Dell xps M1330 kullanıyorum ve çok memnunum gerek malzeme kalitesi gerek işlevi olsun. Sadece biraz yavaş geliyor gözüme artık telefon ile beraber kullandığım için.

sorular:
  • i3-6006U nasıl bir işlemcidir? Çoklu sekme kullanımında sorun çıkarır mı?
  • DDR4 bellek olduğu yazıyor bu bellek lehimli mi yoksa kendim 2x8GB kit alsam yükseltme yapabilir miyim? (eski bilgisayarımı hayata bağlayan etmen.)
  • GeForce 920MX paylaşımlı bir kart mı yoksa kendine ait 2 GB belleğe mi sahip?
  • GeForce 920MX günlük kullanım için yeterli olur mu? (Office, tarayıcı, OpenGL gerektiren ufak tefek program vesair, kendi bilgisayarım ile aramızı bozan etmen bu OpenGL 1.2 sürümünü desteklemiyor üstündeki kart.)
  • Cihazın kronik bir sorunu var mı? Menteşe, ısınma, periferallerden kaynaklı sorunlar, ekran, ses vesair. (şu an sahip olduğum modelde BIOS ve fazla ısınma sorunu vardı o nedenle soruyorum.)

Bilgisayarı birkaç yıl kullanacağım bir aksilik olmazsa ardından M.2 / M4 Air'e yahut yeni xps 13'e geçmeyi düşünüyorum. Alınmaz, çöp gibi göze hoş görünmeyen ifadeleri nedenleri ile açıklarsanız sevinirim. Bilgisayara o kadar da ihtiyacım yok hoşuma gitmeyen şeyler okursam direkt kendi cihazım üzerinden devam edeceğim. Ayrıca bilgisayardan o kadar da anlamıyorum, linçleyecek üyeler konudan sessizce ayrılabilirler.

Cihazın fiyatı 5700 lira yaklaşık. Fiyatı fazlaysa farklı bir model var aklımda onun için de konu açabilirim. Ederini de söylerseniz müteşekkir olurum.
Yani alınabilir. Eğer ofis ve iş ortamlarda kullanıcaksanız işe yarayabilir diye düşünüyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı