Lenovo IdeaPad 320 alınmalı mı?

U.Altun

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba arkadaşlar başlıktada belirttiğim Notebook bilgisayarı almak istiyorum kafamda birkaç soru var bunları sizlerle tartışmak için bu konuyu açıyorum:
• Lenovo marka notebook'ların kullanım ömrü ne kadar ?
Belirttiğim Notebook'u kullanan kullanım deneyimini özet bir şekilde söyleyebilir mi ?
• FreeDoss mu yoksa hazır gelen işletim sistemi mi ? ( Arasında fark var mı ? )
• Daha sonra farklı bir işletim sistemi kendim kurabilir miyim ? (FreeDoss olmamasından dolayı)
• 4000 TL ve altı daha güzel ve kullanışlı notebook öneriniz var mıdır ?
• MMOFPS, MMORPG oyunlarında düşük-orta ayarlarda akıcı bir şekilde oynatır mı ? ( PUBG (Mobile,Lite dahil), GTA V, CS:GO gibi..)

Bu soruları piyasanın karışık olmasından ve kararsızlığımdan dolayı soruyorum. Daha önce Lenovo marka hiç kullanmadım, AMD ekran kartı kullanmadım. Bilgisayarı genellikle vakit geçirmek, film izlemek ve hobi olarak kullanmak istiyorum. Ağır özellikleri bulunan oyunları ve programları çok nadir kullanırım.
Teşekkür ederim, İyi Technopatlar :)

• Sizin kullanımınıza göre değişir. Ne kadar sık bakımını yapıp dikkat ederseniz o kadar uzun gider. Bende 510 var aynı sayılır fakat bu 8. nesil sizinkisi. Şu an 4. yılında bana mısın demiyor açıkçası.
  • Windows 10 Home içerisinde yüklü geliyor.
  • Windows 7 hariç kurabilirsiniz. Kurulmasını pek tavsiye etmiyorum sürücülerin desteği olmadığından dolayı.
  • Saydığınız oyunlarda güzel değerler verir bir dizüstü bilgisayara göre.
  • Tasarımından dolayı bir kronik ısınması mevcut. Bilginiz olsun.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı