U.Altun
Hectopat
Daha fazla
- Meslek
- Öğrenci
Merhaba arkadaşlar başlıktada belirttiğim Notebook bilgisayarı almak istiyorum kafamda birkaç soru var bunları sizlerle tartışmak için bu konuyu açıyorum:
• Lenovo marka notebook'ların kullanım ömrü ne kadar ?
• Belirttiğim Notebook'u kullanan kullanım deneyimini özet bir şekilde söyleyebilir mi ?
• FreeDoss mu yoksa hazır gelen işletim sistemi mi ? ( Arasında fark var mı ? )
• Daha sonra farklı bir işletim sistemi kendim kurabilir miyim ? (FreeDoss olmamasından dolayı)
• 4000 TL ve altı daha güzel ve kullanışlı notebook öneriniz var mıdır ?
• MMOFPS, MMORPG oyunlarında düşük-orta ayarlarda akıcı bir şekilde oynatır mı ? ( PUBG (Mobile,Lite dahil), GTA V, CS:GO gibi..)
Bu soruları piyasanın karışık olmasından ve kararsızlığımdan dolayı soruyorum. Daha önce Lenovo marka hiç kullanmadım, AMD ekran kartı kullanmadım. Bilgisayarı genellikle vakit geçirmek, film izlemek ve hobi olarak kullanmak istiyorum. Ağır özellikleri bulunan oyunları ve programları çok nadir kullanırım.
Teşekkür ederim, İyi Technopatlar
• Lenovo marka notebook'ların kullanım ömrü ne kadar ?
• Belirttiğim Notebook'u kullanan kullanım deneyimini özet bir şekilde söyleyebilir mi ?
• FreeDoss mu yoksa hazır gelen işletim sistemi mi ? ( Arasında fark var mı ? )
• Daha sonra farklı bir işletim sistemi kendim kurabilir miyim ? (FreeDoss olmamasından dolayı)
• 4000 TL ve altı daha güzel ve kullanışlı notebook öneriniz var mıdır ?
• MMOFPS, MMORPG oyunlarında düşük-orta ayarlarda akıcı bir şekilde oynatır mı ? ( PUBG (Mobile,Lite dahil), GTA V, CS:GO gibi..)
Bu soruları piyasanın karışık olmasından ve kararsızlığımdan dolayı soruyorum. Daha önce Lenovo marka hiç kullanmadım, AMD ekran kartı kullanmadım. Bilgisayarı genellikle vakit geçirmek, film izlemek ve hobi olarak kullanmak istiyorum. Ağır özellikleri bulunan oyunları ve programları çok nadir kullanırım.
Teşekkür ederim, İyi Technopatlar