Hızlı açılan bir Windows istiyorsanız kurulumu UEFI olarak gerçekleÅtirmelisiniz. İÅte UEFI kurulum için Windows 10 USB hazırlama rehberimiz. UEFI, yani
UEFI Windows 10 kurulum rehberimizde bilgisayarınıza nasıl adım adım en son sürüm Windows 10 kurabileceğinizi gösteriyoruz. Satın aldığınız bilgisayarla
BIOS ekranım eski tip yani mavi ve eski yazı fontları var ancak UEFI BIOS'a baktığımda öyle değil grafikler var menüler var yani anlatabiliyorumdur umarım daha modern görünüyor sadece bunu için istemiyorum daha hızlı açıldığını da söyleniyor internette.
UEFI o değil. Grafiksel arayüzler yeni nesil anakartlarda olur. Ayrıca laptoplara hala gelebilmiş değil malesef bu arayüz. 10.000 TL'lik laptoplarda bile yok şu an.
Hızlı açılan bir Windows istiyorsanız kurulumu UEFI olarak gerçekleÅtirmelisiniz. İÅte UEFI kurulum için Windows 10 USB hazırlama rehberimiz. UEFI, yani
UEFI Windows 10 kurulum rehberimizde bilgisayarınıza nasıl adım adım en son sürüm Windows 10 kurabileceğinizi gösteriyoruz. Satın aldığınız bilgisayarla