Çözüldü Lenovo IdeaPad 320 için UEFI BIOS dosyası var mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
2
Daha fazla  
Lenovo IdeaPad 320 Laptop'ımın UEFI destekleyen bir ana kartı var ancak içinde UEFI BIOS yüklü değil. Eski tip bir BIOS yüklü.

Ben içinde bulunan BIOS yerine UEFI BIOS'u nasıl kurabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Dediğim gibi UEFI var ancak eski tip BIOS kurulu
Windows'u UEFI yerine Legacy olarak kurmuşsunuz. Bu rehberleri takip edin:

Ben önceden GPT seçtiğimde BIOS'la uyumsuzluk olmasından korktuğum için seçmiyordum.😂
Bir sorum daha olacak ben tam format atmadan yani kişisel ayarlar uygulamalar vs. silmeden UEFI Windows 10 kurabilir miyim ?

Son düzenleme:
UEFI o değil. Grafiksel arayüzler yeni nesil anakartlarda olur. Ayrıca laptoplara hala gelebilmiş değil malesef bu arayüz. 10.000 TL'lik laptoplarda bile yok şu an.
Cidden haklısınız. Fakat bu biraz yanlış. Bazı yeni dizüstlerde grafiksel arayüz bulunabiliyor. Tabiikide MSI veya ASUS biosundan bahsetmiyorum onlar bildiğim kadarıyla dizüstünde yok.

Hangi modellere geldi grafiksel arayüz?
Babamın HP model dizüstünde var. Her ne kadar çözünürlüğü 1024x768 olsada var. Buna biraz benziyor.
indir.jpg

Keşke size gösterebilsem fakat 5200 rpm hdd ve içinde tonlarca gereksiz program yüklü windows 10 un açılması ölüm gibi birşey. Hatırladığım kadarıyla 15-db0000nt idi. Farklı olabilir tam hatırlamıyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı