Hızlı açılan bir Windows istiyorsanız kurulumu UEFI olarak gerçekleÅtirmelisiniz. İÅte UEFI kurulum için Windows 10 USB hazırlama rehberimiz. UEFI, yani
UEFI Windows 10 kurulum rehberimizde bilgisayarınıza nasıl adım adım en son sürüm Windows 10 kurabileceğinizi gösteriyoruz. Satın aldığınız bilgisayarla
Ben önceden GPT seçtiğimde BIOS'la uyumsuzluk olmasından korktuğum için seçmiyordum.
Bir sorum daha olacak ben tam format atmadan yani kişisel ayarlar uygulamalar vs. silmeden UEFI Windows 10 kurabilir miyim ?
UEFI o değil. Grafiksel arayüzler yeni nesil anakartlarda olur. Ayrıca laptoplara hala gelebilmiş değil malesef bu arayüz. 10.000 TL'lik laptoplarda bile yok şu an.
Cidden haklısınız. Fakat bu biraz yanlış. Bazı yeni dizüstlerde grafiksel arayüz bulunabiliyor. Tabiikide MSI veya ASUS biosundan bahsetmiyorum onlar bildiğim kadarıyla dizüstünde yok.
Cidden haklısınız. Fakat bu biraz yanlış. Bazı yeni dizüstlerde grafiksel arayüz bulunabiliyor. Tabiikide MSI veya ASUS biosundan bahsetmiyorum onlar bildiğim kadarıyla dizüstünde yok.
Babamın HP model dizüstünde var. Her ne kadar çözünürlüğü 1024x768 olsada var. Buna biraz benziyor.
Keşke size gösterebilsem fakat 5200 rpm hdd ve içinde tonlarca gereksiz program yüklü windows 10 un açılması ölüm gibi birşey. Hatırladığım kadarıyla 15-db0000nt idi. Farklı olabilir tam hatırlamıyorum.