Lenovo Ideapad 320 The Witcher 3 Kaldırır mı?

İşletim sistemi
Windows 10
Makaleler
2
SSD veya HDD modeli
Samsung 870 Evo 1TB
Ekran kartı
AMD Radeon 530, Intel UHD 620
İşlemci
i5-8250U
Merhaba. Witcher 3, 3 dolar gayet ucuz ve %90 indirimli ama Lenovo Ideapad 320-15IKB 81BT model dizüstü bilgisayar sahibim. Bu oyunu kaldırır mı? Sistem özellikleri:
  • 12 GB RAM
  • 1 TB Samsung 870 Evo SSD
  • Dahili ekran kartı Intel UHD Graphics 620
  • Harici ekran kartı AMD Radeon 530
  • Intel i5-8250U işlemci
  • Windows 10 22H2

Çok zor. Hele ki next-gen güncellemesiyle birlikte. Bence 2010 civarı ve daha öncesi oyunlara bak. Onları çok daha rahat oynarsın. Eğer bilmiyorsan inan bana o yıllarda da çok çok kaliteli oyunlar mevcut. Oyun dünyası Witcher 3 - God Of War - RDR2'den falan ibaret değil yani.

Çok zor. Hele ki Next-gen güncellemesiyle birlikte. Bence 2010 civarı ve daha öncesi oyunlara bak. Onları çok daha rahat oynarsın. Eğer bilmiyorsan inan bana o yıllarda da çok çok kaliteli oyunlar mevcut. Oyun dünyası Witcher 3 - God of War - RDR2'den falan ibaret değil yani.

Fiyatı ucuz ondan hocam. Benim oyun kültürüm pek yok zaten Steam'den ilk oyunum ETS 2'ydı.

@Yeniçocuk Fiyatı ucuz diyorsan iki dk bakmakla fiyatını ucuz gördüğüm aklıma gelen cok kaliteli oyunları söyleyeyim. bir bakarsın istersen.
  • The Elder Scrolls IV:Oblivion GOTY Deluxe (muhteşemdir)
  • Fallout New Vegas (mümkünse ultimate al, viva New Vegas modpackiyle muhteşem oluyor)
  • Batman Arkham Collection (3 oyun, muhtemelen knight kaldırmaz ama ilerde oynarsın belki, 1 dolar'a falan gelir. üstüne origins de alabilirsin, o da şahanedir)
  • Fallout 3 GOTY
  • Black Mesa
  • DOOM 3
  • The Elder Scrolls III: Morrowind GOTY (grafiklerine bakma, bulabileceğin en iyi RPG oyunlarından birisidir)
indirimde gördüğüm oyunlar bunlar. hepsi birlikte seni en kötü ihtimalle 1 yıl götürür, muhtemelen daha üstü. Eğer hepsi sana pahalı geliyorsa, hepsinin korsanı mevcut :).

@Yeniçocuk fiyatı ucuz diyorsan iki dk bakmakla fiyatını ucuz gördüğüm aklıma gelen cok kaliteli oyunları söyleyeyim. Bir bakarsın istersen.
  • The Elder Scrolls IV: Oblivion GOTY Deluxe (muhteşemdir)
  • Fallout New Vegas (mümkünse Ultimate al, viva New Vegas modpackiyle muhteşem oluyor)
  • Batman Arkham Collection (3 oyun, muhtemelen Knight kaldırmaz ama ileride oynarsın belki, 1 Dolar'a falan gelir. Üstüne Origins de alabilirsin, o da şahanedir)
  • Fallout 3 GOTY.
  • Black Mesa.
  • Doom 3
  • The Elder Scrolls III: Morrowind GOTY (grafiklerine bakma, bulabileceğin en iyi RPG oyunlarından birisidir)
İndirimde gördüğüm oyunlar bunlar. Hepsi birlikte seni en kötü ihtimalle 1 yıl götürür, muhtemelen daha üstü. Eğer hepsi sana pahalı geliyorsa, hepsinin korsanı mevcut :).

Hocam çok teşekkür ederim. Ben bunları sonra toptan alırım. İşe girince yeni bilgisayar alacağım orada oynarım. Witcher 3'ü hep oynamak istiyordum fiyatı bayağı düşünce alayım dedim. Korsan ile pek uğraşmak istemiyorum sırf HOI4 ve ETS 2 için yaptım bayağı vakit alıyor gerçi son oyunda işe yaramadı 😂.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı