16 GB RAM eklenebilir.
Lenovo IdeaPad 330 15 AMD Ryzen 15ARR Notebook - Lenovo IdeaPad 330 15 AMD Ryzen 15ARR Notebook Uyumlu Ürünler / Bilendenal.com Doğru ürünü bilendenal
Lenovo IdeaPad 330 15 AMD Ryzen 15ARR Notebook Uyumlu Ürünler Masaüstü, Dizüstü ve Sunucular için RAM , SSD , HDD ve Kızaklar ve Server, Bilgisayar Bileşenleri, Bigboy, Kingston, Samsung, Transcend Resmi Satıcısıbilendenal.com
Olur tabii ki, dediğim değer maksimum.8 GB eklesem ya da 4 olmaz mı?
Uyumlu RAM nasıl görebilirim?
Şu şekilde. Yardımcı olduğunuz için de çok teşekkür ediyorum.Olur tabii ki, dediğim değer maksimum.
CPU-Z indirip SPD ve Memory sekmelerini atabilir misiniz?
Hocam yardımınız için çok teşekkür ederimRica ederim, ne demek.
![]()
Hynix 8 GB 2400 MHz DDR4 CL17 SODIMM HMA81GS6AFR8N-UH Ram Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Hynix 8 GB 2400 MHz DDR4 CL17 SODIMM HMA81GS6AFR8N-UH Ram fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Hynix 8 GB 2400 MHz DDR4 CL17 SODIMM HMA81GS6AFR8N-UH Ram özelliklerini incele, 581,25 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Hocam yardımınız için çok teşekkür ederim
GSKILL 8GB Ripjaws DDR4 2400MHz CL16 1.2V Notebook RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
GSKILL 8GB Ripjaws DDR4 2400MHz CL16 1.2V Notebook RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Bu RAM uyumlu olur mu ve nasıldır sizce?
Vatan bana yakın ve biraz acil olunca bunu düşündüm
Bu çok büyük problem olmuyor diye duymuştum ama notebooklarda önemli mi yoksa benmi yanlış biliyorum hocam. Ne gibi bir sorun olabilir sizce?CL değeri farklı oldugundan uyum açısından problem çıkartabilir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.