Merhaba, öncelikle ben bir üniversite öğrencisiyim kendime bir laptop arayışındayım. Bu yüzden araştırma yapıyordum ekranı işlemcisi depolaması ve tüm bileşenleri belli bir seviyenin üzerinde tutmaya çalıştım. Ağırlıklı olarak günlük kullanım için kullanılacak ancak arada bir de oyun oynanabilecek ince ve hafif bir laptop arayışındayım. Bildiğiniz üzere Gaming laptoplar kalın oluyor o yüzden onları eleyip bu modeli bulabildim. Benzer fiyatlara bir öneriniz var mıdır? Gaming laptop önermeyin belirttiğim gibi kalın olmaları sebebiyle çantamda taşıyacağım için onları düşünmüyorum, laptoptan sonra masaüstü bilgisayar da toplayacağım zaten üniversitem ile yaşadığım şehir aynı.
En ucuz Asus Vivobook Pro 15 Oled K6500ZH-MA106W i5-12500H 16 GB 512 GB GTX1650 15.6" Notebook fiyatları için 12 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus Vivobook Pro 15 Oled K6500ZH-MA106W i5-12500H 16 GB 512 GB GTX1650 15.6" Notebook özelliklerini incele, 24.471,05 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Attığınız model kötü değil fakat F/P değil pek. F/P öyle bir ürün aramıyorsanız düşünülebilir.