Buradaki dediklerini harfiyen uyguladım. Ya EndRandomSeed hatası verdi, yada apple logosu geliyor. Yaklaşık %55-60 yükleniyor, biraz bekliyor. Sonra bilgisayar kapanıp yeniden başlıyor. Tekrar yüklemek istersem sıfırdan başlıyor. Başka önerileriniz var mı acaba? böyle olmayınca insanda heves kalmıyor.
Direk apple logosu geliyorsa -v komutu eklememişsin demektir. Ekranda hızlıca yazılar geçtikten sonra mı apple logosu geliyor ?
USB / Efı / Clover / Kext / Others içinden fake.smc hariç diğerlerini sil.
Direk apple logosu geliyorsa -v komutu eklememişsin demektir. Ekranda hızlıca yazılar geçtikten sonra mı apple logosu geliyor ?
USB / Efı / Clover / Kext / Others içinden fake.smc hariç diğerlerini sil.
macOS Mojave 10.14.5 AMD & Intel İmajını indirip USB'ye yazdırdım, USB içindeki clover dosyasını komple sildim. Ardından işlemcime ait config dosyasının olduğu clover klasörünü olduğu gibi USB'nin içine attım. USB'den başlattım endrandomseed hatası verdi ve devam etti. kurulum ekranına geldi. diski biçimlendirip yükle dediğimde yükleme başladı, yaklaşık 15 dk sonra bitti.
macOS Mojave 10.14.5 AMD & Intel İmajını indirip USB'ye yazdırdım, USB içindeki clover dosyasını komple sildim. Ardından işlemcime ait config dosyasının olduğu clover klasörünü olduğu gibi USB'nin içine attım. USB'den başlattım endrandomseed hatası verdi ve devam etti. kurulum ekranına geldi. diski biçimlendirip yükle dediğimde yükleme başladı, yaklaşık 15 dk sonra bitti.
Cihazımda HFS+ Sierra kurulu. Şuanda Mojave denedim fakat uygun bir clover bulamadım Sierra'da kullandığım Efi'yi denedim olmadı. Catalina denemeyi düşünüyorum eğer Mojave'yi kuramazsam Catalina için yardım isterim Teşekkür ederim eğer Lenovo ideapad 510 i5 6200U 15 ISK cihazı için uygun Mojave clover dosyası varsa çok sevinirim. Teşekkür ederim.