Lenovo Ideapad 700 CSGO FPS Sorunu

Nvidia ekran kartı sürücüsünü 2 gün önce kendi sitesinden indirdim, kurdum. Ayrıca BIOS, Windows, sürücüler herşey güncel ve orijinal... Şimdi deneme şansım yok FPS değerlerini. Akşama atarım... [emoji4]

1080P ve düşük ayarların sorununu çözeceğini düşünüyorum. Olmadı Geforce Experience ile oyun optimizasyonu yapıp bir denersin. İyi uykular...

GeForce Experience kurulu değil sadece sürücüyü kurmuştum. Ayrıca ne işe yaradığını da bilmem. Bilgisayar ile daha yeni yeni haşır neşir olmaya başladım. Yüzeysel bilgilere sahibim [emoji28]
Teşekkürler akşama ya da öğle vakti burdayım dener ekran görüntüsü atarım.

Bu fps değerleri normal ilk yüklediğinle kıyaslaman bence yanlış, çünkü ilk yüklediğim dediğin zaman sanırım anladığım kadarıyla bilgisayarı da yeni almıştın. E bilgisayarın yeni olması demek içerisindeki işletim sisteminin de boş olduğu anlamına gelir, yani fabrika ayarlarında anlamında dedim.
Bir şeyler yükleyip siliyorsun, e normal olarakta sistem yavaşlıyor ister istemez. Buda performansa yansıyor olabilir.

İstersen fabriya ayarlarına geri yükle sistemi ve tekrar dene, tahminimce bi zaman sonra aynısı olucak. Yani 90 FPS ile gayet güzel oynanır bence. 60 FPS ile oynuyorum ben.

Hocam ilk yazıda belirttim zaten 3-4 gün önce format attım cihaza yanı temiz kurulum yaptım.

Witcher 3'te bu grafik değerlerinde bu FPS normal mi?

Dediğim ayarlarda denedin mi? Bu arada Whicher oynayacaksan Nvidia Hair Works'ü kapat. Notebookcheck'deki değer de 1080P yüksek ayarlarda 11FPS yani normal.

Son düzenleme:
Display modu fullscreen,
Vsync kapali,
Nvidia hair works kapali,
Motion blur (varsa) kapali,
yaparak tekrar bakabilir misin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…