mutsuzfiberdolabı Hectopat Katılım 4 Aralık 2020 Mesajlar 2.949 Makaleler 4 Çözümler 17 Yer Florida 16 Nisan 2021 #21 Dark Lord of the Sith dedi: . TUF'a önyargım var, kıramıyorum. Nitro 5'le aralarında da çok fiyat farkı var. Genişletmek için tıkla... Hocam nedense ben de önyargımı kıramıyorum. Ekran kartları da önceden sorunluydu herhalde.
Dark Lord of the Sith dedi: . TUF'a önyargım var, kıramıyorum. Nitro 5'le aralarında da çok fiyat farkı var. Genişletmek için tıkla... Hocam nedense ben de önyargımı kıramıyorum. Ekran kartları da önceden sorunluydu herhalde.
4 436523 Hectopat Katılım 8 Mart 2021 Mesajlar 3.707 Makaleler 1 Çözümler 9 16 Nisan 2021 #22 Hocam Lenovo'yu alsam bir 7 sene götürür mü beni ? Çok bir beklentim yok oyun anlamında.
Dark Lord of the Sith Megapat Zamanın Tanığı Katılım 19 Haziran 2017 Mesajlar 6.391 Makaleler 5 Çözümler 10 Yer Fortress Vader 16 Nisan 2021 #23 mutsuzfiberdolabı dedi: Hocam nedense ben de önyargımı kıramıyorum. Ekran kartları da önceden sorunluydu herhalde. Genişletmek için tıkla... Reddit'te birkaç kullanıcı F serisinin de ısındığını yazmıştı, ondan önyargım var benim. 436523 dedi: Hocam Lenovo'yu alsam bir 7 sene götürür mü beni ? Çok bir beklentim yok oyun anlamında. Genişletmek için tıkla... Götürür, temiz bakman lazım ama.
mutsuzfiberdolabı dedi: Hocam nedense ben de önyargımı kıramıyorum. Ekran kartları da önceden sorunluydu herhalde. Genişletmek için tıkla... Reddit'te birkaç kullanıcı F serisinin de ısındığını yazmıştı, ondan önyargım var benim. 436523 dedi: Hocam Lenovo'yu alsam bir 7 sene götürür mü beni ? Çok bir beklentim yok oyun anlamında. Genişletmek için tıkla... Götürür, temiz bakman lazım ama.
mutsuzfiberdolabı Hectopat Katılım 4 Aralık 2020 Mesajlar 2.949 Makaleler 4 Çözümler 17 Yer Florida 19 Nisan 2021 #24 436523 dedi: Hocam Lenovo'yu alsam bir 7 sene götürür mü beni ? Çok bir beklentim yok oyun anlamında. Genişletmek için tıkla... Hocam öyle Ultra grafik istemiyorsan götürür.
436523 dedi: Hocam Lenovo'yu alsam bir 7 sene götürür mü beni ? Çok bir beklentim yok oyun anlamında. Genişletmek için tıkla... Hocam öyle Ultra grafik istemiyorsan götürür.