Artoria Pendragon Yottapat! Sosyal Tayfı Bin Çözüm, Bir Efsane Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 40.894 Makaleler 9 Çözümler 1.034 5 Temmuz 2022 #11 Yehuda Barwald dedi: Isınıyor alma dostum. Genişletmek için tıkla... Ne kadar ısınıyor? Ona bakarsak her laptop ısınıyor.
Yehuda Barwald dedi: Isınıyor alma dostum. Genişletmek için tıkla... Ne kadar ısınıyor? Ona bakarsak her laptop ısınıyor.
yagiz123123 Hectopat Katılım 3 Kasım 2020 Mesajlar 836 Çözümler 1 Yer Manisa Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2022 #12 15000 TL iken GTX 1650 modelin almıştım şuan kullanıyorum ve Warzone Halo İnfinite RDR2 gibi oyunları yüksek ayarlarda 70 FPS oynatıyor. Yehuda Barwald dedi: Isınıyor alma dostum. Genişletmek için tıkla... Benimki boşta elli derece çalışırken 70 derece daha 3 aylık.
15000 TL iken GTX 1650 modelin almıştım şuan kullanıyorum ve Warzone Halo İnfinite RDR2 gibi oyunları yüksek ayarlarda 70 FPS oynatıyor. Yehuda Barwald dedi: Isınıyor alma dostum. Genişletmek için tıkla... Benimki boşta elli derece çalışırken 70 derece daha 3 aylık.
Yehuda Barwald Hectopat Katılım 31 Ocak 2022 Mesajlar 329 Yer Zurich, Switzerland Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2022 #13 Artoria Pendragon dedi: Ne kadar ısınıyor? Ona bakarsak her laptop ısınıyor. Genişletmek için tıkla... İdepad serisinin tamamı ısınıyor dandik bir mühendisliği var. Lenovo Legion dışında Lenovo alınmaz bence. yagiz123123 dedi: 15000 TL iken GTX 1650 modelin almıştım şu an kullanıyorum ve Warzone Halo Infinite RDR2 gibi oyunları yüksek ayarlarda 70 FPS oynatıyor. Benimki boşta elli derece çalışırken 70 derece daha 3 aylık. Genişletmek için tıkla... Bende de öyleydi sonra felaket bir ısınma başladı CS:GO en düşük ayarlarda bile kasıyor.
Artoria Pendragon dedi: Ne kadar ısınıyor? Ona bakarsak her laptop ısınıyor. Genişletmek için tıkla... İdepad serisinin tamamı ısınıyor dandik bir mühendisliği var. Lenovo Legion dışında Lenovo alınmaz bence. yagiz123123 dedi: 15000 TL iken GTX 1650 modelin almıştım şu an kullanıyorum ve Warzone Halo Infinite RDR2 gibi oyunları yüksek ayarlarda 70 FPS oynatıyor. Benimki boşta elli derece çalışırken 70 derece daha 3 aylık. Genişletmek için tıkla... Bende de öyleydi sonra felaket bir ısınma başladı CS:GO en düşük ayarlarda bile kasıyor.
Artoria Pendragon Yottapat! Sosyal Tayfı Bin Çözüm, Bir Efsane Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 40.894 Makaleler 9 Çözümler 1.034 5 Temmuz 2022 #14 Ideapad serisinin tamamını kullandinmida eminsin bu kadar? Kendimde kullaniyorumda hani ondan diyorum.
Ideapad serisinin tamamını kullandinmida eminsin bu kadar? Kendimde kullaniyorumda hani ondan diyorum.
yigitaslan Hectopat Katılım 10 Eylül 2020 Mesajlar 338 5 Temmuz 2022 #15 Artoria Pendragon dedi: 100watt var o modelde. Genişletmek için tıkla... Hocam doğrudur fakat hem müşteri hizmetleri hem de satıcı 115 watt diyor hangisi doğru
Artoria Pendragon dedi: 100watt var o modelde. Genişletmek için tıkla... Hocam doğrudur fakat hem müşteri hizmetleri hem de satıcı 115 watt diyor hangisi doğru
Yehuda Barwald Hectopat Katılım 31 Ocak 2022 Mesajlar 329 Yer Zurich, Switzerland Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2022 #16 Artoria Pendragon dedi: Ideapad serisinin tamamını kullandinmida eminsin bu kadar? Kendimde kullaniyorumda hani ondan diyorum. Genişletmek için tıkla... Evet eskiden L340 vardı. Artoria Pendragon dedi: Ideapad serisinin tamamını kullandinmida eminsin bu kadar? Kendimde kullaniyorumda hani ondan diyorum. Genişletmek için tıkla... Dostum Lenovo idepad L340 ya da Gaming 3 overheating yaz Google'a binlerce şikayet görüceksin.
Artoria Pendragon dedi: Ideapad serisinin tamamını kullandinmida eminsin bu kadar? Kendimde kullaniyorumda hani ondan diyorum. Genişletmek için tıkla... Evet eskiden L340 vardı. Artoria Pendragon dedi: Ideapad serisinin tamamını kullandinmida eminsin bu kadar? Kendimde kullaniyorumda hani ondan diyorum. Genişletmek için tıkla... Dostum Lenovo idepad L340 ya da Gaming 3 overheating yaz Google'a binlerce şikayet görüceksin.
Artoria Pendragon Yottapat! Sosyal Tayfı Bin Çözüm, Bir Efsane Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 40.894 Makaleler 9 Çözümler 1.034 5 Temmuz 2022 #17 yigitaslan dedi: Hocam doğrudur fakat hem müşteri hizmetleri hem de satıcı 115 watt diyor hangisi doğru Genişletmek için tıkla... Ben daha doğruyum hocam internette arastirisaniz her yerde 100w olarak geciyor
yigitaslan dedi: Hocam doğrudur fakat hem müşteri hizmetleri hem de satıcı 115 watt diyor hangisi doğru Genişletmek için tıkla... Ben daha doğruyum hocam internette arastirisaniz her yerde 100w olarak geciyor
U umut003 Decapat Katılım 20 Haziran 2022 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2022 #18 Yehuda Barwald dedi: İdepad serisinin tamamı ısınıyor dandik bir mühendisliği var. Lenovo Legion dışında Lenovo alınmaz bence. Bende de öyleydi sonra felaket bir ısınma başladı CS:GO en düşük ayarlarda bile kasıyor. Genişletmek için tıkla... Artoria Pendragon dedi: Ideapad serisinin tamamını kullandinmida eminsin bu kadar? Kendimde kullaniyorumda hani ondan diyorum. Genişletmek için tıkla... Artoria Pendragon dedi: Ideapad serisinin tamamını kullandinmida eminsin bu kadar? Kendimde kullaniyorumda hani ondan diyorum. Genişletmek için tıkla... siz hangi modeli kullanıyorsunuz sizin performans nasıl
Yehuda Barwald dedi: İdepad serisinin tamamı ısınıyor dandik bir mühendisliği var. Lenovo Legion dışında Lenovo alınmaz bence. Bende de öyleydi sonra felaket bir ısınma başladı CS:GO en düşük ayarlarda bile kasıyor. Genişletmek için tıkla... Artoria Pendragon dedi: Ideapad serisinin tamamını kullandinmida eminsin bu kadar? Kendimde kullaniyorumda hani ondan diyorum. Genişletmek için tıkla... Artoria Pendragon dedi: Ideapad serisinin tamamını kullandinmida eminsin bu kadar? Kendimde kullaniyorumda hani ondan diyorum. Genişletmek için tıkla... siz hangi modeli kullanıyorsunuz sizin performans nasıl
Artoria Pendragon Yottapat! Sosyal Tayfı Bin Çözüm, Bir Efsane Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 40.894 Makaleler 9 Çözümler 1.034 5 Temmuz 2022 #19 Yehuda Barwald dedi: Evet eskiden L340 vardı. Dostum Lenovo idepad L340 ya da Gaming 3 overheating yaz Google'a binlerce şikayet görüceksin. Genişletmek için tıkla... L340i kullanarak tum modellerimi kullanmış oldun ipg3'de kactane farkli model var.
Yehuda Barwald dedi: Evet eskiden L340 vardı. Dostum Lenovo idepad L340 ya da Gaming 3 overheating yaz Google'a binlerce şikayet görüceksin. Genişletmek için tıkla... L340i kullanarak tum modellerimi kullanmış oldun ipg3'de kactane farkli model var.
yigitaslan Hectopat Katılım 10 Eylül 2020 Mesajlar 338 5 Temmuz 2022 #20 Artoria Pendragon dedi: Ben daha doğruyum hocam internette arastirisaniz her yerde 100W olarak geciyor. Genişletmek için tıkla... Peki 100 watt olsa bile bu modelden daha iyi değil mi genel olarak ele alırsak?
Artoria Pendragon dedi: Ben daha doğruyum hocam internette arastirisaniz her yerde 100W olarak geciyor. Genişletmek için tıkla... Peki 100 watt olsa bile bu modelden daha iyi değil mi genel olarak ele alırsak?