Lenovo Ideapad Gaming 3 alınır mı?

meer baskan

Zeptopat
Daha fazla  
Son düzenleme:
Lenovo Ideapad Gaming 3 i7 3050 Ti'lı versiyonunu satın alacağım. Genelde hikayeli oyunlar ve FPS oyunları oynarım dizi film vs izlerim. Bir sıkıntısı var mıdır acaba? Danışmak istedim ya da önerileriniz varsa hepsine açığım.

Alınır tabi, çoğu oyunuda sıkıntısız açar.

Lenovo Ideapad Gaming 3 i7 3050 Ti'lı versiyonunu satın alacağım. Genelde hikayeli oyunlar ve FPS oyunları oynarım dizi film vs izlerim. Bir sıkıntısı var mıdır acaba? Danışmak istedim ya da önerileriniz varsa hepsine açığım.

Sıkıntıdan ziyade bu fiyata alınmaz.

Asustan ziyade Lenovo daha alınabilir bu haliyle fakat eğer diyorsan bir 500 lira daha veririm ramini yükseltirim o zaman kesinlikle asusu almanı öneririm.

Hocam bu cihazların hepsinde USB 2 tane ben çoğaltıcı ile kullanıyorum başka giçbirşey yok öneririm pil performansı vs çok iyi.

@saudae @Nobilium ?
Tufun bu laptopları iyi değil, menteşeleri kolay kırılıyor/çıkıyor. Bizzat kuzenim yaşadı laptoba baktığımda hayret etmiştim.

@saudae @Nobilium?

Hocam pardon yanlış emojiye tıklamışım :D kusura bakmayın.

Lenovo iyi, ben çok memnunum. Soğutması vs. diğer rakiplerine göre önde. Fakat alınması bir kenara bu kadar para verip de, 3050 almak mantıksız. Çünkü 1-2 yıl sonra VRAM sıkıntısı yaşarsınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı