Lenovo IdeaPad Gaming 3 boot USB bellek gözükmüyor

kag64z

Yoctopat
Daha fazla  
Lenovo IdeaPad Gaming 3 aldim, fakat USB bellek gözükmüyor boot ekranında. Babamın arkadaşından yardım alıp onun USB'sine Windows 7 yükledik. Bir sürü ayar denedim device guarderi açtım kapadım secure booty açtım kapadım fakat olmuyor. Bir el atın.

Windows 10 veya 11 desteği olan bilgisayara Windows 7 yükleme arzunuzun sebebi nedir? Başka bir bilgisayardan Windows 10 ISO'su indirip USB belleğe yazdırın (UEFI olarak Windows 10 veya 11 kurun) daha sonra BIOS ayarlarını varsayılan ayarda bırakın. Ayar değiştirmeniz farklı sonuçlara sebebiyet verecektir.

Windows 10 veya 11 desteği olan bilgisayara Windows 7 yükleme arzunuzun sebebi nedir? Başka bir bilgisayardan Windows 10 ISO'su indirip USB belleğe yazdırın (UEFI olarak Windows 10 veya 11 kurun) daha sonra BIOS ayarlarını varsayılan ayarda bırakın. Ayar değiştirmeniz farklı sonuçlara sebebiyet verecektir.

Neredeyse tüm değiştirilebilecek olanları kapatıp açtım, fakat boot ekranında USB gözükmüyor benim sorunum bu. Eski bilgisayara taktığımız zaman ise USB gözüküyor SanDisk diye. Windows 7'yi yükleyip 11'e güncellemeyi düşünüyorum.

Neredeyse tüm değiştirilebilecek olanları kapatıp açtım, fakat boot ekranında USB gözükmüyor benim sorunum bu. Eski bilgisayara taktığımız zaman ise USB gözüküyor SanDisk diye. Windows 7'yi yükleyip 11'e güncellemeyi düşünüyorum.
Nasıl Windows 7 yüklediniz peki ?

Eski bilgisayara taktığımız zaman ise USB gözüküyor SanDisk diye
Eski bilgisayarda gözükmesinin sebebi Legacy Modda Windows hazırlandığı için gözüküyor olmasıdır.

Eski bilgisayarda gözükmesinin sebebi Legacy Modda Windows hazırlandığı için gözüküyor olmasıdır.

Eski bilgisayarda gözükmesinin sebebi Legacy Modda Windows hazırlandığı için gözüküyor olmau

Usbyi ben ayarlamadım.Bu işte iyi birisine verdim. Açıkçası modu ne ayarladığını da bilmiyorum. Ayarlardan sıkıntı yok diyorsanız USB ile ilgileneceğim.

Nasıl Windows 7 yüklediniz peki?

Eski bilgisayarda gözükmesinin sebebi legacy modda Windows hazırlandığı için gözüküyor olmasıdır.

Sanırım sıkıntı USB'de Rufus'ta adam GPT yazmamış olabilir, Windows'u indirirken USB için mi diyeyim yoksa ISO için mi diyeyim. Bir de Windows 11 yüklerken anahtar istiyor mu ben de Windows 7 anahtarı var.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı