Lenovo Ideapad Gaming 3 GTX 1650 Ti vs MSI GF Thin 65 GTX 1660 Ti laptop

Boşta fan bile yakmıyor GPU 30 da sabit CPU 40 50 gidip geliyor
 
Boşta fan bile yakmıyor GPU 30 da sabit CPU 40 50 gidip geliyor

Senin yok galiba. Sensör sorununu yazdığımı görmüyorsun bana laf ediyorsun.

Yahu sorunlu bir laptopu önermekten ne zevk alıyorsunuz inanın bilmiyorum. Nitro kasa anlamında da soğutma anlamında da daha iyi. Yazılımı hele kat kat daha iyi. Dell'in saçma sapan ülkelere gönderdiği bir model olan beyaz klavyeli cihazların hepsinde aynı AWCC sorunu var.
 
Aspire, Nitro'nun bir alt segmenti gibi düşünebilirsiniz. Kasası girişin de girişi diyebiliriz. Isınmaması için güçleri düşürülmüş donanımların.
Peki asprie nin oyun performansı Msı GTX 1660 ti li laptopdan iyimidir? Bu laptop işini bir anlayamadım. Sağlam sorunsuz ısınmayan laptop yok galiba.Hangisine baksan yüzlerce kötü yorum görüyorum. Ondan biraz kafam karıştı. 3060 ti li masaüstüm var canavar gibi çalışiyor. Portatif bir cihaz çok sorun anlaşılan.
 
Peki asprienin oyun performansı MSI GTX 1660 Ti'li laptoptan iyi midir? Bu laptop işini bir anlayamadım. Sağlam sorunsuz ısınmayan laptop yok galiba. Hangisine baksan yüzlerce kötü yorum görüyorum. Ondan biraz kafam karıştı. 3060 Ti'li masaüstüm var canavar gibi çalışiyor. Portatif bir cihaz çok sorun anlaşılan.

Laptoplar biraz şans işi aslında bu yüzden bu kadar kompilike. Adam Monster almiştir problem olmaz sen bir alirsin ekran ölü piksellerle doludur servise gönderirsin iflah olmaz vs.(Monster'ı sadece örnek olarak verdim.).
 

Geri
Yukarı