Lenovo IdeaPad Gaming 3 Laptop bakımı için tavsiyeler

XReallyShot

Hectopat
Katılım
16 Ağustos 2018
Mesajlar
168
Merhaba sevgili dostlar, yaklaşık 2 yıl önce aldığım Lenovo IdeaPad Gaming 3 15ACH06 5600H 3050 Ti model laptopumun garantisi bir süre önce bitti ve maalesef garanti süresi kapsamında temizlenmesi ve bakımı yapılması için servise götürme fırsatı bulamadım. Haliyle iş bana kaldı yapabileceğimi düşünüyorum fakat yardımınıza ihtiyacım var.
Öncelikle sizden termal macun önerisi istiyorum beni uzun süre götürsün ve performans konusunda üzmesin fakat 250 TL'yi aşabileceğimi pek sanmıyorum bir macuna o kadar para vermek bile incitiyor şahsen. Asıl önemli husus ben bu laptopun vidalarını daha önce birkaç kez RAM yükseltmek için söktüğümden yalama olmaya başlamış ve belki bu sefer söküp taktığımda bir daha vidaları sökemeyebilirim.
Vidalar konusunda hiçbir bilgim olmadığı için araştırdığımda da hangi vida türü veya boyutu olduğunu bulamadım. Bu vidaları da değiştirmem gerekli, ne diye geçiyor nerede bulabilirim bu vidaları? Ayrıca klavye bakımı konusunda fikriniz varsa nasıl yapılabileceği konusunda yardım olabilirseniz sevinirim. Herkese teşekkürler :)
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Benim Gaming 3'ün garantisi de mayıs'ta bitecek acaba garantiye bakım için göndersem iyi yaparlar mı? Bir sıkıntı açarla diye gönderemiyorum doğrusu. Sizce göndermeli miyim?
 
Benim Gaming 3'ün garantisi de mayıs'ta bitecek acaba garantiye bakım için göndersem iyi yaparlar mı? Bir sıkıntı açarla diye gönderemiyorum doğrusu. Sizce göndermeli miyim?

Çok para isterler gerek yok bir de açabilirler riskli zarar gelir falan durduk yere uğraşma bir de bu iş için gerek yok YouTube'da PC hocası kanalının https://www.youtube.com/@PCHOCASITV termal macun için vb. videoları var diye biliyorum.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı