Lenovo IdeaPad Gaming 3 laptopa format için Windows 11 gerekli mi?

Sepulcher

Kilopat
Merhaba arkadaşlar, bilgisayarımı formatlayacaktım. Temiz kurulum yapacağım birçok çizim, hesaplama programım ve bir iki tane (CS ve LoL ) oynadığım oyun bulunmakta. Windows 10'dan gayet memnundum ama son 1 sene güncelleme alacak olması ve halihazırda zaten format atmamın gerekliliğinden acaba Windows 11'e mi geçsem diye düşünüyorum. Çünkü bazı programlar için yıllık abonelikler alıyorum ve format sonrası bir daha aynı lisans anahtarını kullanamıyorum. Sistemim aşağıdaki gibi laptop sistemi.

Lenovo IdeaPad Gaming 3
AMD Ryzen 7 4800H işlemci.
GeForce GTX 1650 Ti ekran kartı.
2x8 16 GB DDR4 RAM ve GB NVMe SSD.

Fikirlerinizi alabilirsem sistemim ile ilgili sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam konudan bagımsız memnun musun PC'den?
Ne icin kullanıyorsun ve lınkını atar mısın?
Almayı dusunuyorum da.

@preus Hocam selamlar, PC'den aslında gayet memnunum. Yani yukarıda saydığım işler harici başka şeyler için kullanmıyorum. Linki bulunamaz herhalde çünkü 3 sene önce satın almıştım, internette de ilk bakışta bulamadım. Bence daha güncel bir sistem alabilirsin. Sonuçta 1650'ler ekran kartı için artık tarih olmaya başladı gibi.. İşlemci için ama ayrı parantez açabilirim, taş gibi çalışıyor. Çok memnunum o konuda.

@preus Hocam selamlar, PC'den aslında gayet memnunum. Yani yukarıda saydığım işler harici başka şeyler için kullanmıyorum. Linki bulunamaz herhalde çünkü 3 sene önce satın almıştım, internette de ilk bakışta bulamadım. Bence daha güncel bir sistem alabilirsin. Sonuçta 1650'ler ekran kartı için artık tarih olmaya başladı gibi.. İşlemci için ama ayrı parantez açabilirim, taş gibi çalışıyor. Çok memnunum o konuda.
anladım hocam teşekkur ederım. okul ıçın arıyordum oyun oynamayacagım

Technopat Haberler

Geri
Yukarı