Lenovo IdeaPad Gaming 3 overclock nasıl olmalı?

Lucius717

Megapat
Daha fazla  
RAM
16
Ekran kartı
RTX 3060 90w
İşlemci
Ryzen 5600H
Merhaba. Valorant'ta Lenovo IdeaPad 3 RTX 3060 ve Ryzen 5600H 16 GB RAM ve 6 GB ekran kartı ile aldığım FPS aralığı sadece en aşağı 160'lara düşmekle birlikte 170-260 arası oluyor. Bu yüzden OC yapmak istiyordum ve sonra karşımda birden vantage çıktı orada var. Yani daha önce hiç yapmadığım için yardım istiyorum. Test falan yapmam gerekiyor mu?

Dosya Ekleri

• resim_2023-07-22_123616994.png
    resim_2023-07-22_123616994.png
    213,7 KB · Görüntüleme: 249

Bu rehbere gore yapabilirsiniz. Laptoplarda cok tavsiye etmiyorum yalniz. Degerleri ufak ufak arttirin, her arttirdiginizda furmark testi vs yapin. Hata veya cokme gibi seyler olmazsa tekrar arttirin, hata alincaya ve laptop fazla isinana kadar bu sekilde devam edin. Ayrica cihazinizda MUX varsa acin. Gozle gorulur FPS artisi olur, oc den iyidir.

Bu rehbere gore yapabilirsiniz. Laptoplarda cok tavsiye etmiyorum yalniz. Degerleri ufak ufak arttirin, her arttirdiginizda FurMark testi vs yapin. Hata veya cokme gibi seyler olmazsa tekrar arttirin, hata alincaya ve laptop fazla isinana kadar bu sekilde devam edin. Ayrica cihazinizda MUX varsa acin. Gozle gorulur FPS artisi olur, OC'den iyidir.

MSI burner ile mi yapayım OC'yi yoksa vantage ile mi peki?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı