Merhabalar başlıktan da anlaşılacağı üzere uzun arayişlar sonrasi bu iki model arasinda kaldım yardımcı olursaniz cok sevinirim. İndirimler bitmeden birisini kapmak istiyorum.
Elektronik, moda, kozmetik, ev, ofis, anne & bebek, spor ve daha birçok kategoride milyonlarca ürünün satıldığı online alışveriş sitesi GittiGidiyor, bir eBay şirketidir.
www.gittigidiyor.com
Eğer bütçeni biraz daha arttırısan RTX 2060 bile var:
Elektronik, moda, kozmetik, ev, ofis, anne & bebek, spor ve daha birçok kategoride milyonlarca ürünün satıldığı online alışveriş sitesi GittiGidiyor, bir eBay şirketidir.
www.gittigidiyor.com
Eğer bütçeni biraz daha arttırısan RTX 2060 bile var:
Bizzat kullanan arkadaşım ve birkac kullanan kişinin dediklerine gore mavi ekran sorunu varmış. Ayrıca creator 5 ile acer nitro 5in(aklimdaki modelin) kasalari ayni. Herhangi bir ısınma problemi ikisinde de olabilir, cift fanin ikisi de sol tarafa konmuş.
creator 5 ile acer nitro 5in(aklimdaki modelin) kasalari ayni. Herhangi bir ısınma problemi ikisinde de olabilir, cift fanin ikisi de sol tarafa konmuş.
Bu bilgide yanlış, Acer Nitro 5 2019 kasası için geçerli sizin dediğiniz ama benim attığım modelde 2 fan ayrı ayrı duruyor ve soğutması çok başarılı, aslında fotoğraflara baksanız anlardınız.
Yanlış bilgi vermeyin benim attığım modelde 2 fan var, tek fan olan model GF63 modeli.
Bu bilgide yanlış, Acer Nitro 5 2019 kasası için geçerli sizin dediğiniz ama benim attığım modelde 2 fan ayrı ayrı duruyor ve soğutması çok başarılı, aslında fotoğraflara baksanız anlardınız.