Lenovo Ideapad Gaming 3 vs Tulpar T5 v20.3.1

Bakayım üstadım, peki bu sizin önerdiğiniz Lenovo'yı diğerinden daha tercih edilebilir kılan nedir acaba? Benim paylaştığımda RAM daha fazla, sizinkinin artısı nedir?

Yine dediğim gibi soğutması , malzeme kalitesi ve performansı daha iyi.

Araştırmam doğrultusunda iki lenova arasında şu farkları buldum; belki başka arkadaşlara da faydası olur. Teşekkürler sizlere de.
1651153758288.png

Son olarak Legion da acaba, tulparda olmadığı için zayıf gördüğünüz max ve mux özellikleri var mı?

Araştırmam doğrultusunda iki Lenovo arasında şu farkları buldum; belki başka arkadaşlara da faydası olur. Teşekkürler sizlere de.
Eki Görüntüle 1372510

Son olarak Legion da acaba, Tulpar'da olmadığı için zayıf gördüğünüz Max ve MUX özellikleri var mı?

Var hocam.

Değerli bilgileriniz için çok teşekkür ederim üstadım, en azından Tulpar'ı elememi sağladınız. Ama Omen hafif olsa da biraz büyükçe ekran olarak ve ben kolay taşınabilir olmasını da istiyorum.

Tulpar'ı bu kadar kolay elemiş olmanız üzdü. En son kararınızı merak ettim. Nedir?

Tulpar'ı bu kadar kolay elemiş olmanız üzdü. En son kararınızı merak ettim. Nedir?
Açıkçası Tulpar t5 v21.6 modeli ile legion 5'in 5800H 1TB'lık modeli arasındayım. Tulpar'ın işlemcisi ve hafifliği daha iyiyken, legion'ın depolama alanı daha iyi onun dışında donanım olarak bir fark yok gibi. Ama Tulpar modellerinde soğutma ile ilgili sıkıntıları duydum. Legion da ise soğutmanın tam tersine oldukça iyi olduğunu duydum. Dolayısıyla Legion 5'in belirttiğim modeline daha yakınım. İkisinin de fiyatları zaten aynı 23bin TL.

Açıkçası Tulpar T5 v21.6 modeli ile Legion 5'in 5800H 1TB'lık modeli arasındayım. Tulpar'ın işlemcisi ve hafifliği daha iyiyken, Legion'ın depolama alanı daha iyi onun dışında donanım olarak bir fark yok gibi. Ama Tulpar modellerinde soğutma ile ilgili sıkıntıları duydum. Legion da ise soğutmanın tam tersine oldukça iyi olduğunu duydum. Dolayısıyla Legion 5'in belirttiğim modeline daha yakınım. İkisinin de fiyatları zaten aynı 23bin TL.

Legion al

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı