Lenovo IdeaPad vs Acer Nitro

Bütçe
20.000

berox

Megapat
Daha fazla  
Merhabalar.

23 yıllık hayatım boyunca ilk defa dizüstü bilgisayar alacağım. Marka önemlerini ve dizüstü bilgisayarlarda nelere dikkat edilmesi gerektiğini hiç bilmiyorum. İsteğim; RTX 3060'lı ekran kartı ve 512GB SSD. Ekran boyutuyla pek ilgilenmiyorum. Evdeyken monitöre bağlarım zaten. Okuldayken de ekranın büyük veya küçük olması çok da önemli olmaz herhalde.

• Bir süredir bakıyorum ve şu anlık iki laptop arasında kaldım. Bu laptopların birbirlerinden üstün yanları nelerdir?
  • Maksimum 20bin liralık bütçe için verebileceğiniz başka bir laptop tavsiyesi var mıdır?
  • "Bence biraz daha koyup şunu al ama bu ikisi arasındaysan da bunu tercih etmelisin." gibi yorumlarınızı da bekliyorum.

Dosya Ekleri

• Screenshot_936.png
    Screenshot_936.png
    267 KB · Görüntüleme: 50
  • Screenshot_937.png
    Screenshot_937.png
    324,9 KB · Görüntüleme: 48
Merhaba.

23 yıllık hayatım boyunca ilk defa dizüstü bilgisayar alacağım. Marka önemlerini ve dizüstü bilgisayarlarda nelere dikkat edilmesi gerektiğini hiç bilmiyorum. İsteğim; RTX 3060'lı ekran kartı ve 512 GB SSD. Ekran boyutuyla pek ilgilenmiyorum. Evdeyken monitöre bağlarım zaten. Okuldayken de ekranın büyük veya küçük olması çok da önemli olmaz herhalde.

• Bir süredir bakıyorum ve şu anlık iki laptop arasında kaldım. Bu laptopların birbirlerinden üstün yanları nelerdir?
  • Maksimum 20bin liralık bütçe için verebileceğiniz başka bir laptop tavsiyesi var mıdır?
  • "Bence biraz daha koyup şunu al ama bu ikisi arasındaysan da bunu tercih etmelisin." gibi yorumlarınızı da bekliyorum.

Bunlar da olabilir:

Bütçe aşıyormuş üzgünüm en son 20k idi 20.3 olan.

Merhabalar.

23 yıllık hayatım boyunca ilk defa dizüstü bilgisayar alacağım. Marka önemlerini ve dizüstü bilgisayarlarda nelere dikkat edilmesi gerektiğini hiç bilmiyorum. İsteğim; RTX 3060'lı ekran kartı ve 512GB SSD. Ekran boyutuyla pek ilgilenmiyorum. Evdeyken monitöre bağlarım zaten. Okuldayken de ekranın büyük veya küçük olması çok da önemli olmaz herhalde.

Lenovo kaç Hz?

Ronaldo diyor ki; bu model çok ısınıyor, deli gibi ışık sızdırıyor. Doğru mu deyo bu adam?

Bir de Idepad'ın RTX3060 ve Intel işlemcili PC'si neden yok?

Marka ile alaklı işlemci tercihi.
Ve bir de Nitro 5'ler 2019 ve öncesinde ısınıyordu şu an sorunsuz modeller.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı