Lenovo Ideapad Z510 için Kingston KVR16LS11/8 8 GB DDR3L 1600 MHz uyumlu mu?

NycX

Hectopat
Daha fazla  
Anakart
LENOVA AILZAZBZC
İşlemci
İntel core i5 4200m 2.5ghz
Merhaba,
Lenovo Ideapad Z510 laptopumu yükseltmek istiyorum öncelikle RAM 8x2 yapmak istiyorum RAM'in özellikleri aşağıda yer alıyor ben şu özelliklerde RAM buldum: Kingston KVR16LS11/8 8 GB DDR3L 1600 MHz SO-DIMM notebook.

Sorum şu: Bunlardan 2x8 taksam sistemimle uyumlu olur mu? Veya şöyle MHz de vs şöyle RAM taksan daha uyumlu olur tarzında önerileriniz var mı? Ve son olarak hazır içini açmışken termal macun yenilemesi yapacağım başka ne tarz yükseltme vs yapabilirim yani bu laptop en performanslı hale nasıl getirebilirim?(SSD yükseltmesi zamanında yapmıştım)
Ekran kartı olarak onboard Intel HD Graphics 4600 var harici ekran kartı olarak GeForce GT 740M var oyunlarda hangi ekran kartı daha performanslı olur? Bilgisi olan varsa şu sorumuda cevaplarsa çok sevinirim.

laptop.PNG

Son düzenleyen: Moderatör:
1866 MHz'ler olabilir ama gerek yok.

Cevabınız için teşekkür ederim. Laptop hala canavar gibi çalışıyor benim de beklentim öyle çok yüksek değil malum piyasada laptop fiyatları da çok yüksek fiyatı etmeyecek paralara satılıyorlar o yüzden elimdekini olabildiğince performanslı hale getirip kullanmak istiyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı