Lenovo İdepad 320 CSGO Performansı

Laptoplara niye işlemci grafik birimi koyuyorlar?

Aslında masaüstü işlemcilerinde de var. Harici ekran kartına bir şey olursa işlemci grafik biriminden görüntü alabiliyorsunuz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tamam, çünkü laptopu üreten Intel değil. Onlar sadece işlemciyi üretiyor grafik birimi ile beraber. Sonra Lenovo alıp anakartına ekran kartını koyuyor ki bu durum tamamen Intelden bağımsız.

Öyle olunca hem Intel hem Nvidia beraber olmuş oluyor anakartta. Ikisine de yazılımsal destek sağlandığı için hem Intel Denetim Masası hem de Nvidia Denetim Masası bulunuyor.

Tamam, çünkü laptopu üreten Intel değil. Onlar sadece işlemciyi üretiyor grafik birimi ile beraber. Sonra Lenovo alıp anakartına ekran kartını koyuyor ki bu durum tamamen Intelden bağımsız.

Öyle olunca hem Intel hem Nvidia beraber olmuş oluyor anakartta. Ikisine de yazılımsal destek sağlandığı için hem Intel Denetim Masası hem de Nvidia Denetim Masası bulunuyor.
Anladım teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı