ridvansalgrcnn Yoctopat Katılım 16 Haziran 2021 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2021 #1 Lenovo idepad L340 modelinin BIOS'taki Advanced kısmını nasıl açacağımı bulamadım. Acaba bana yardım eder misiniz? Advanced nasıl açacağım? Son düzenleyen: Moderatör: 16 Haziran 2021
Lenovo idepad L340 modelinin BIOS'taki Advanced kısmını nasıl açacağımı bulamadım. Acaba bana yardım eder misiniz? Advanced nasıl açacağım?
Emrullah Önemli Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mart 2020 Mesajlar 2.261 Makaleler 2 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2021 #2 ridvansalgrcnn dedi: Lenovo idepad L340 modelinin BIOS'taki Advanced kısmını nasıl açacağımı bulamadım. Acaba bana yardım eder misiniz? Advanced nasıl açacağım? Genişletmek için tıkla... Laptoplarda BIOS kilitli olur ve her özelliğe erişemezsiniz yani açamazsınız. Artı 0 Eksi
ridvansalgrcnn dedi: Lenovo idepad L340 modelinin BIOS'taki Advanced kısmını nasıl açacağımı bulamadım. Acaba bana yardım eder misiniz? Advanced nasıl açacağım? Genişletmek için tıkla... Laptoplarda BIOS kilitli olur ve her özelliğe erişemezsiniz yani açamazsınız.