Lenovo IP 520 81BF00BTTX laptopta M.2 slotu var mı?

berky11

Decapat
Lenovo IP 520 81BF00BTTX model bir bilgisayar sahibiyim. 1TB 5400 RPM'lik HDD bulunuyor ve ben bunun performansından memnun değilim. Müşteri hizmetlerini arayıp sorduğumda bana M.2 SSD yuvası bulunduğunu istersem bu şekilde bir yükseltme yapabileceğimi söylediler. Açıkçası bu işlerden de pek anlamam bu yüzden emin olmak için size sormak istedim. Lenovo'nun destek sitesinden yedek parçalara ait fotoğrafları buldum ve anakarta ait fotoğrafı da ekledim. Ve sorumu tekrar sormak istiyorum, herhangi bir SSD takabilir miyim?
Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ediyorum.

anakart.jpg

Anakartının resmini incelediğimde gözüme çarpan herhangi bir m.2 yuvası göremedim. HDD yerine SSD takabilirsin. Youtubeda zaten bu konuyla alakalı Recep Abinin bikaç videosu var onları izle yardımı olur sana. Sen kendin tek başına bile takabilirsin çok basit bir işlem.
Screenshot_20190726-024133_YouTube.jpg

Anakartının resmini incelediğimde gözüme çarpan herhangi bir m.2 yuvası göremedim. HDD yerine SSD takabilirsin. Youtubeda zaten bu konuyla alakalı Recep Abinin bikaç videosu var onları izle yardımı olur sana. Sen kendin tek başına bile takabilirsin çok basit bir işlem.Eki Görüntüle 420337

Teşekkür ederim sanırım o şekilde bi yol izliycem. Fakat müşteri hizmetlerinin bu şekilde yanıltması insanı sinirlendiriyor doğrusu 😩😩

Teşekkür ederim sanırım o şekilde bi yol izliycem. Fakat müşteri hizmetlerinin bu şekilde yanıltması insanı sinirlendiriyor doğrusu 😩😩
Müşteri hizmetlerinde çalışan insanların çoğu teknolojik bilgi yetersizliğine sahip. Daha önceleri başıma ironik bir olay gelmişti, ogün bugündür müşteri hizmetlerine güvenmem. 😀
Wifi modülünün olduğu yerimi söylediler acaba.
Sanmam ya herhalde o kadar da değildir. 😀

Son düzenleme:
Dvd oynatıcıyı kullanmıyorsan oraya da harici bellek takabilirsin.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı