Lenovo IP1'de CS2 ve Valorant oynanır mı?

820844

Picopat
Valorant rahat oynanır ancak CS2 de düşük çözünürlük düşük ayarda 60FPS altı olur akıcı bir oyun deneyimi yaşatmaz.

CS2'de çözünürlük düşürmesine gerek yok. 60FPS oynatmaz ama oynatıyor yine de.

Bir tanıdığımda aynı model var.

Ryzen 7 5700U işlemci ile bile 720p de zar zor 60'a yaklaştık arkadaşın laptopta, 1080p de 30'larda gazer. Ve bu bahsettiğim alette işlemci çok daha güçlü.

CS2'de çözünürlük düşürmesine gerek yok. 60FPS oynatmaz ama oynatıyor yine de.

Bir tanıdığımda aynı model var.
Isınma çok oluyor zarar verir mi?

Ryzen 7 5700U işlemci ile bile 720p de zar zor 60'a yaklaştık arkadaşın laptopta, 1080p de 30'larda gazer. Ve bu bahsettiğim alette işlemci çok daha güçlü.

O FPS bile kafi PC'de sorun olur mu onu merak ediyorum sonuçta oyun bilgisayarı değil.
Bozmaz mı?

Isınma çok oluyor zarar verir mi?

O FPS bile kafi PC'de sorun olur mu onu merak ediyorum sonuçta oyun bilgisayarı değil.
Bozmaz mı?
O zaman işini görür. Benim gözlemlediğim bu tarz işlemciler yük altında 70-80 derece arası çalışıyor. Sıcaklıklar o seviyelerdeyse güvenli. 90'a kadar normal sayılıyor hatta laptoplar için.

Dostum ön yargılarla ilerliyorsun. Bu bilgisayar var benim bir tanıdığımda. Ve onun bilgisayarından oynadım. Ben tahmin etmiyorum. Olanı söylüyorum.

Bir de ben 60FPS oynatmaz dedim zaten.

Hocam fps ve grafikler benim için mühim değil günde 30dk falan oynarım bilgisayar sağlığı için endişeleniyorum tek sorun o.
Endişelenecek bir şey yok. bahsettiğim tanıdığım tamamı ile oyun için kullanıyor herhangi bir sorunla karşılaşmadı. Rahatlıkla oynayabilirsiniz.

2 yıldır kullanıyor. Belirtmeyi unutmuşum.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı