Oyuncu bilgisayarı değil, okul için aldığım Lenovo IP1 Chrome'a girmekten başka hobi olarak neler yapılabilir?
Hangi Ideapad 1? Celeron'lu olanıyla internete girmek dışında hiçbir şey yapamazsın mesela. Ryzen 5-7'li olanlarla belli bir seviyede oyun da oynarsın.Oyuncu bilgisayarı değil, okul için aldığım Lenovo IP1 Chrome'a girmekten başka hobi olarak neler yapılabilir?
Ryzen5 hocam hangi oyunları önerirsiniz geçen valorant yükledim akıcı oynanıyor ama çok ısınma oluyorHangi Ideapad 1? Celeron'lu olanıyla internete girmek dışında hiçbir şey yapamazsın mesela. Ryzen 5-7'li olanlarla belli bir seviyede oyun da oynarsın.
Kaç senelik cihaziniz ? Ram'i ne kadar ? Hangi ryzen 5 ?Ryzen5 hocam hangi oyunları önerirsiniz geçen valorant yükledim akıcı oynanıyor ama çok ısınma oluyor
Kaç senelik cihaziniz ? Ram'i ne kadar ? Hangi ryzen 5 ?
Ryzen u serisi ben de kullandim performans artirmak için yaridmci olabilirim.
Alalı 1yıl oldu![]()
LENOVO IP1/ AMD Ryzen 5 5500U/ 8GB Ram/ 512GB SSD/ 15.6"/ W11/ Laptop 82R400BLTX Fiyat & Özellik | MediaMarkt
LENOVO IP1/ AMD Ryzen 5 5500U/ 8GB Ram/ 512GB SSD/ 15.6"/ W11/ Laptop 82R400BLTX fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen twww.mediamarkt.com.tr
Hangi ücretsiz uygulamaları önerirsinizPhotoshop ile ugrasabilirsiniz.
![]()
LENOVO IP1/ AMD Ryzen 5 5500U/ 8GB Ram/ 512GB SSD/ 15.6"/ W11/ Laptop 82R400BLTX Fiyat & Özellik | MediaMarkt
LENOVO IP1/ AMD Ryzen 5 5500U/ 8GB Ram/ 512GB SSD/ 15.6"/ W11/ Laptop 82R400BLTX fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen twww.mediamarkt.com.tr
Alalı 1yıl oldu
Fan helikopter gibi çalışıyorHocam cihaziniz Valorant için yeterli. Hatta RDR2 gibi oyunlari dusuk ayarlarda 30-40FPS oynama imkaniniz var. En iyisi şöyle yapalim. Siz MSI Afterburner yukleyin, oradaki izleme kismindan değerleri bilgi ekraninda goster deyin. Oradan sicakliklara bakalim. Ona gore termal macun değişikligi önereceğim.
Vallahi ona diyecek bir şey yok. Valorantta bile 8gb ram gider o sisteme 60hz için. Ama 8gb daha eklemenizi tavsiye ederim. Bir de msi afterburner ile sicakliklara bakalim ona gore termal bakim yapip yapmamaniz gerektigini oneririm.Fan helikopter gibi çalışıyor
Onun dışında bir kasma sorun olmuyor
Yüksek ayarlarda oynuyorsan ayarları en düşüğe çek. Bir de bu cihazda 8 GB gömülü RAM + 1 adet boş SODIMM DDR4 yuva olması lazım. Ekstra 8 GB RAM takarak bellekleri çift kanal yap. Ryzen APU'larda GPU performansına olumlu etkisi olur.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.