Lenovo IP1'de neler yapılabilir?

820844

Picopat
Oyuncu bilgisayarı değil, okul için aldığım Lenovo IP1 Chrome'a girmekten başka hobi olarak neler yapılabilir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ryzen5 hocam hangi oyunları önerirsiniz geçen valorant yükledim akıcı oynanıyor ama çok ısınma oluyor
Kaç senelik cihaziniz ? Ram'i ne kadar ? Hangi ryzen 5 ?

Ryzen u serisi ben de kullandim performans artirmak için yaridmci olabilirim.

Kaç senelik cihaziniz ? Ram'i ne kadar ? Hangi ryzen 5 ?

Ryzen u serisi ben de kullandim performans artirmak için yaridmci olabilirim.

Alalı 1yıl oldu

Photoshop ile ugrasabilirsiniz.
Hangi ücretsiz uygulamaları önerirsiniz

Alalı 1yıl oldu

Hocam cihaziniz Valorant için yeterli. Hatta RDR2 gibi oyunlari dusuk ayarlarda 30-40FPS oynama imkaniniz var. En iyisi şöyle yapalim. Siz MSI Afterburner yukleyin, oradaki izleme kismindan değerleri bilgi ekraninda goster deyin. Oradan sicakliklara bakalim. Ona gore termal macun değişikligi önereceğim.

8gb ram eklemeniz çok iyi olur. Hem dahili ekran karti kullanan bir cihaz icin cift kanal olmasi cok onemli. İki tane birebir ayni rami kullaninca cift kanal oluyor. Bende r7 3700u vardi 4/8/16 şeklinde yukselttim gerçekten fark etmisti.

Hocam cihaziniz Valorant için yeterli. Hatta RDR2 gibi oyunlari dusuk ayarlarda 30-40FPS oynama imkaniniz var. En iyisi şöyle yapalim. Siz MSI Afterburner yukleyin, oradaki izleme kismindan değerleri bilgi ekraninda goster deyin. Oradan sicakliklara bakalim. Ona gore termal macun değişikligi önereceğim.
Fan helikopter gibi çalışıyor😅
Onun dışında bir kasma sorunu olmuyor

Fan helikopter gibi çalışıyor😅
Onun dışında bir kasma sorun olmuyor
Vallahi ona diyecek bir şey yok. Valorantta bile 8gb ram gider o sisteme 60hz için. Ama 8gb daha eklemenizi tavsiye ederim. Bir de msi afterburner ile sicakliklara bakalim ona gore termal bakim yapip yapmamaniz gerektigini oneririm.

Yüksek ayarlarda oynuyorsan ayarları en düşüğe çek. Bir de bu cihazda 8 GB gömülü RAM + 1 adet boş SODIMM DDR4 yuva olması lazım. Ekstra 8 GB RAM takarak bellekleri çift kanal yap. Ryzen APU'larda GPU performansına olumlu etkisi olur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı