Lenovo IP330 81D20069TX alınır mı?

Raşit Ekrem

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
GameGaraj Slayer 7XL-3060/ i7 11800H / RTX 3060/ 2x16GB RAM/ 1 TB + 1 TB M2 SSD
LENOVO IP330 81D20069TX R5-2500U 8GB 1TB 2GB R540 VGA 15.6" DOS

Kardeşime bir notebook almayı düşünüyoruz fakat ultra mükemmel bir şey olmasına gerek yok. Fortnite, CS:GO, The Forest, PUBG gibi oyunları oynamak istiyor. Notebook çözünürlüğü zaten 1366x768. Söylediğim oyunlarda bir problem yaratır mı? Bu cihazı kullanan varsa ya da cihaz hakkında bilgi sahibi birisi varsa vereceği cevap beni çok mutlu eder. 3000 TL civarı bir notebook almayı düşünüyoruz. Babam kasadan yana sıcak bakmıyor. Kardeşim sadece oyun için istediğinden dolayı kırık PS3 önerisinde bulundum. Fakat iki inatçı arasında kaldım. Birisi PC oyunları diyor diğeri de notebooktan başkası olmaz diyor. İşin özeti linkte belirttiğim notebook beni bu dertten kurtarır mı? :D

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar Öncelikle Oyun Oynayacaksanız Lütfen Leptop Seçmeyin O Fiyata Misgibi Kasa Toplanır Hemen Başlayayım toplamaya Ayrıyeten Baban'a Güvenerek Söyle Bu Yorumu Bilgisayardaki Bazı Parçalar 5-6 Yıl Garanti Veriyor

Merhabalar Öncelikle Oyun Oynayacaksanız Lütfen Leptop Seçmeyin O Fiyata Misgibi Kasa Toplanır Hemen Başlayayım toplamaya Ayrıyeten Baban'a Güvenerek Söyle Bu Yorumu Bilgisayardaki Bazı Parçalar 5-6 Yıl Garanti Veriyor
Kasanın avantajlı olduğunu çok iyi biliyorum. Çok da güzel sistem düzenlemiştim. Hatta forumda da konum var. Fakat planlar değişti. O yüzden notebook araştırmaya başladım. Bu notebookun işlemci ve ekran kartının tdp değeri düşük. Çok ısınma olacağını düşünmüyorum. Ama yine de tereddüt ediyorum.
Lenovo IdeaPad 330 81D20069TX - Lenovo IdeaPad 330 81DE00TSTX Karşılaştırması - Epey

Şurada sizin düşünceniz ile başka sürümü kıyasladım. Bir inceler misiniz?

Edit: Şimdi grafik kartlarına baktım, Radeon 540 %50 daha performanslı 530'a göre.
Bu segmentteki birçok cihazla kıyasladım. En ideali dediğim laptop gibi

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı