Lenovo L27Q-30 monitör bit derinliği nasıl 10 bit yapılır?

Yer
Kayseri
Monitör
Lenovo L27q-30
@LaMorte beyin tavsiyesi ve bakınmam sonucu internetten aldığım Lenovo L27Q-30 monitörüm geldi. Ölü pixel, bulutlanma ve ghosting testi yaptıktan sonra ayarları kurcalamaya başladığımda monitörün 8 bit olduğunu gördüm ve uğraşmama rağmen 10 bit yapamadım. NVIDIA Control Panel'de çıkış renk derinliğini değiştiremiyorum.
Ekran kartım Galax geforce® GTX 1660 Super (1-Click OC). Monitörün kutusundan çıkan HDMI kabloyu kullandım.
Şimdiden teşekkürler.

Ekran görüntüsü 2022-03-08 201808.png

Ekran görüntüsü 2022-03-08 201912.png

Kutu içinden çıkan HDMI sürümü muhtemelen yeterli değil. Güncel sürüm bir HDMI veya DisplayPort deneyin hocam.

Hayırlı olsun.

Kutu içinden çıkan HDMI sürümü muhtemelen yeterli değil. Güncel sürüm bir HDMI veya DisplayPort deneyin hocam.

Hayırlı olsun.
Teşekkürler.
Elimde sadece Philips swv5401h/10 var ve onda da aynı sonuç. Bir de DP kablosu masrafı çıktı başımıza 🥲. Ucuz DP kablosu tavsiyelerine açığım 😅.

Çıkış renk formatı RGB olmayacak, Ycbcr222 var ise onu seçin. HDMI'ın bant genişliği RGB'de 10-bit renk formatını taşıyabilecek bant genişliğine sahip değil.
YCbCr422 ve YCbCr444 var onlarda da renk derinliği 8, dinamik aralığı Sınırlı oluyor.

Cevaplarınız için teşekkürler. DP kablosu aramaya başlıyorum.
Paugge DP 1.2 kablo aldım ama hâlâ aynı şekilde... Acaba yapmam gereken başka bir şey mi var?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı