@LaMorte beyin tavsiyesi ve bakınmam sonucu internetten aldığım Lenovo L27Q-30 monitörüm geldi. Ölü pixel, bulutlanma ve ghosting testi yaptıktan sonra ayarları kurcalamaya başladığımda monitörün 8 bit olduğunu gördüm ve uğraşmama rağmen 10 bit yapamadım. NVIDIA Control Panel'de çıkış renk derinliğini değiştiremiyorum.
Ekran kartım Galax geforce® GTX 1660 Super (1-Click OC). Monitörün kutusundan çıkan HDMI kabloyu kullandım.
Şimdiden teşekkürler.
Çıkış renk formatı RGB olmayacak, Ycbcr222 var ise onu seçin. HDMI'ın bant genişliği RGB'de 10-bit renk formatını taşıyabilecek bant genişliğine sahip değil.
Teşekkürler.
Elimde sadece Philips swv5401h/10 var ve onda da aynı sonuç. Bir de DP kablosu masrafı çıktı başımıza . Ucuz DP kablosu tavsiyelerine açığım .
Çıkış renk formatı RGB olmayacak, Ycbcr222 var ise onu seçin. HDMI'ın bant genişliği RGB'de 10-bit renk formatını taşıyabilecek bant genişliğine sahip değil.
YCbCr422 ve YCbCr444 var onlarda da renk derinliği 8, dinamik aralığı Sınırlı oluyor.
Cevaplarınız için teşekkürler. DP kablosu aramaya başlıyorum. Paugge DP 1.2 kablo aldım ama hâlâ aynı şekilde... Acaba yapmam gereken başka bir şey mi var?