Lenovo L340'ı Hepsiburada İndiriminden Almalı Mıyım?

Güzel indirim yapılmış. Bu fiyata GTX 1050 ekran kartlı modeller veriyorlar genelde.

Evet ama insan merak ediyor işte daha da düşer mi acaba diye :) Gerçi kara cumada sırf formalite olsun diye sahte indirimler yapıyor çoğu yer bunu bulduğuma bile şükretmem lazım haha.

Cihazı bu sabah sipariş ettim, iyi ki indirim devam ediyordu yoksa cidden üzülecektim. İnşallah sorunsuz bir şekilde gelir. Cihaz elime geçince bir incelemesini yazarım artık demek isterdim ama benim yapacağım incelemeden çok daha kalitelisi ve detaylısı vaktiyle yapılmış zaten, bana da teşekkür etmek düşer. Hepiniz sağolun değerli yorumlarınız için.
 
Bankamla alakalı bir durum nedeniyle ödemeyi aktaramadım. Umarım indirim bir süre daha devam eder ve yarın banka şubesinden gerekli işlemleri yapıp ürünü alabilirim. Değerli yorumlarınız için sağolun.
Bende i7 9.nesil 16 ram 17.3 inc olanı alacaktım tek ödeme 6700 çekmedi ne yazık ki alamadım . İndirim önümüzdeki cuma da geleceğine eminim
 
Bende i7 9.nesil 16 ram 17.3 inc olanı alacaktım tek ödeme 6700 çekmedi ne yazık ki alamadım . İndirim önümüzdeki cuma da geleceğine eminim

Evet büyük ihtimalle yeniden indirim yaparlar. Ama kara cumaya yaklaştıkça yoğunluk da arttığı için ben uğraşmak istemedim ve erkenden alayım dedim, sonuçta fiyatın daha fazla düşeceğini de sanmıyorum.

Siz de sıkıntısız bir şekilde alırsınız cihazınızı inşallah. Şimdiden hayırlı olsun :)
 
Arkadaşlar merhaba bu cihaz amazonda şuan da 4800 lira cihazı kullanan arkadaşlar ne der fiyat iyi gibi sanırım alınmalı mı
 
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı