Lenovo laptop açılışta Boot menüde kalıyor

Patamanta123

Hectopat
Daha fazla  
Bilgisayar açılırken şu menü çıkıyor ve hangisini seçersen seçeyim açılmıyor, tekrar aynı menü geliyor. BIOS'tan Boot mode UEFI yaptım, olmadı. Legacy yaptım, olmadı. Secure Boot açıp kapadım, olmadı. Bilgisayar Lenovo laptop, Windows 10 64 Bit kurulu ve Boot menüsünde Windows Boot Manager ilk sırada. Ne yapmam lazım, yardım eder misiniz?

IMG-20210406-WA0042.jpg

Bilgisayar açılırken şu menü çıkıyor ve hangisini seçersen seçeyim açılmıyor, tekrar aynı menü geliyor. BIOS'tan Boot mode UEFI yaptım, olmadı. Legacy yaptım, olmadı. Secure Boot açıp kapadım, olmadı. Bilgisayar Lenovo laptop, Windows 10 64 Bit kurulu ve Boot menüsünde Windows Boot Manager ilk sırada. Ne yapmam lazım, yardım eder misiniz?

Eki Görüntüle 961491

BIOS ayarlarını sıfırlayın, olmazsa temiz kurulum öneririm.

Eki Görüntüle 961491

BIOS ayarlarını sıfırlamanızı öneririm.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı