mirolii Decapat Katılım 16 Nisan 2021 Mesajlar 104 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2021 #1 Laptopa SSD aldım orijinal girişe SSD diski taktım sonrasında CD yerini söküp HDD Caddy denilen aparatı taktım oraya da eski hard diskim yerleştirdim. Fakat aparat eski distimi görmedi ne bista ne de disk yönetiminde. Yardımlarınızı bekliyorum.
Laptopa SSD aldım orijinal girişe SSD diski taktım sonrasında CD yerini söküp HDD Caddy denilen aparatı taktım oraya da eski hard diskim yerleştirdim. Fakat aparat eski distimi görmedi ne bista ne de disk yönetiminde. Yardımlarınızı bekliyorum.
D dakovey Megapat Zamanın Tanığı Katılım 3 Temmuz 2017 Mesajlar 1.540 Makaleler 1 Çözümler 20 2 Ekim 2021 #2 Aynı sorun benim de başıma gelmişti, HDD'yi anakarta, SSD'yi ise HDD Caddy'ye takınca sorun çözülmüştü. Artı 0 Eksi
Aynı sorun benim de başıma gelmişti, HDD'yi anakarta, SSD'yi ise HDD Caddy'ye takınca sorun çözülmüştü.
KS KS mirolii Decapat Katılım 16 Nisan 2021 Mesajlar 104 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2021 #3 dakovey dedi: Aynı sorun benim de başıma gelmişti, HDD'yi anakarta, SSD'yi ise HDD Caddy'ye takınca sorun çözülmüştü. Genişletmek için tıkla... HDD caddy sadece depolama amaçlı kullanmak için aldım. Pek iyi performans vermez diye düşünüyorum. Artı 0 Eksi
dakovey dedi: Aynı sorun benim de başıma gelmişti, HDD'yi anakarta, SSD'yi ise HDD Caddy'ye takınca sorun çözülmüştü. Genişletmek için tıkla... HDD caddy sadece depolama amaçlı kullanmak için aldım. Pek iyi performans vermez diye düşünüyorum.
D dakovey Megapat Zamanın Tanığı Katılım 3 Temmuz 2017 Mesajlar 1.540 Makaleler 1 Çözümler 20 2 Ekim 2021 #4 mirolii dedi: HDD Caddy sadece depolama amaçlı kullanmak için aldım. Pek iyi performans vermez diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Performans olarak aynı hız değerlerini veriyor. SSD'yi ikisinde de kontrol etmiştim. Artı 0 Eksi
mirolii dedi: HDD Caddy sadece depolama amaçlı kullanmak için aldım. Pek iyi performans vermez diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Performans olarak aynı hız değerlerini veriyor. SSD'yi ikisinde de kontrol etmiştim.
KS KS mirolii Decapat Katılım 16 Nisan 2021 Mesajlar 104 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2021 #5 dakovey dedi: Performans olarak aynı hız değerlerini veriyor. SSD'yi ikisinde de kontrol etmiştim. Genişletmek için tıkla... Başka bir çözümü yok mudur? Artı 0 Eksi
dakovey dedi: Performans olarak aynı hız değerlerini veriyor. SSD'yi ikisinde de kontrol etmiştim. Genişletmek için tıkla... Başka bir çözümü yok mudur?
D dakovey Megapat Zamanın Tanığı Katılım 3 Temmuz 2017 Mesajlar 1.540 Makaleler 1 Çözümler 20 2 Ekim 2021 #6 mirolii dedi: Başka bir çözümü yok mudur? Genişletmek için tıkla... Ben çok fazla araştırmadım, sadece tesadüfen bu çözümü bulduğum için yazmak istedim. Artı 0 Eksi
mirolii dedi: Başka bir çözümü yok mudur? Genişletmek için tıkla... Ben çok fazla araştırmadım, sadece tesadüfen bu çözümü bulduğum için yazmak istedim.
KS KS mirolii Decapat Katılım 16 Nisan 2021 Mesajlar 104 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ekim 2021 #7 dakovey dedi: Ben çok fazla araştırmadım, sadece tesadüfen bu çözümü bulduğum için yazmak istedim. Genişletmek için tıkla... Denedim fakat sonuç aynı. Sorunum halen çözülmedi. Son düzenleme: 4 Ekim 2021 Artı 0 Eksi
dakovey dedi: Ben çok fazla araştırmadım, sadece tesadüfen bu çözümü bulduğum için yazmak istedim. Genişletmek için tıkla... Denedim fakat sonuç aynı. Sorunum halen çözülmedi.