Lenovo Laptop İçin Uyumlu RAM Bulma

Yusuf Enes

Hectopat
Katılım
7 Mayıs 2018
Mesajlar
8
Lenovo laptop kullanıyorum, 4 GB Ramaxel DDR3 RAM bulunmakta, herhangi bir DDR3 laptop RAM'ı almam uyumluluk sorunu yaratır mı, yoksa hepsi uygun olur mu?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Yanlış Bilgilendirme
Örneğin 1600 MHz yazar, bi de CL değerleri, örneğin 12. Bu iki değer RAM'in üzerinde yazar. Marka da önemli değil. Bu ikisi aynı olsun yeter RAM'de.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle mevcut RAM değerlerinizi öğrenip ona göre bilgi verelim. CPU-Z programı ile SPD ve Memory bölümünün ekran alıntılarını gönderiniz.
 
Bu bilgilere göre nasıl bir RAM alabilirim?
RAM CAS.png



Mesela bunu alabilir miyim ?

Opera Anlık Görüntü_2018-05-07_224833_urun.n11.com.png
 
Son düzenleyen: Moderatör:
DDR3, 1600 MHZ, CL 11 RAM alabilirsiniz. Bu arada eski RAM'ler 1.50 V olur. Almanız gereken RAM 1.35 V olmalıdır, bu olayada ayriyeten dikkat edin.
Aynı RAM marka ve modeli almanızı tavsiye ederim. Bu markanın sıfırını bulmanız zor. Sahibinden sitesinde buradaki linke tıklayarak satıcı arkadaş ile iletişime geçip bu RAM'in model numarasını isteyin, elinizdeki ile aynı model ise bu ürünü almanızı tavsiye ederim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Fakat 2rx8 bu 1rx8 değil?
Fark etmiyor mu yoksa pek bilgim yok.
Bu son attığın tamamen uygunsa alabilrim, bir sorun çıkarmaz değil mi ?
Bu arada baktığın ilk resimdeki değil 2. deki benim söylediğim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı