Lenovo laptop prize takıldığı anda açılması nasıl sağlanır?

bad life

Centipat
Lenovo eski bir bilgisayarım var. Açma kapama tuşu bozuk bozuk değildi. Uğraşırken bozuldu ve bilgisayarı fişe takınca otomatik açılmasını istoyrum. BIOS da pek bir şey bulamadım. Şu an PC açık. Biosu'da açabilirim. Bayağı önemli. Hızlı yazarsanız çok sevinirim.

Dosya Ekleri

• IMG_20230724_223706.jpg
    IMG_20230724_223706.jpg
    57,5 KB · Görüntüleme: 93
Son düzenleyen: Moderatör:
Lenovo eski bir bilgisayarım var. Açma kapama tuşu bozuk bozuk değildi. Uğraşırken bozuldu ve bilgisayarı fişe takınca otomatik açılmasını istoyrum. BIOS da pek bir şey bulamadım. Şu an PC açık. Biosu'da açabilirim. Bayağı önemli. Hızlı yazarsanız çok sevinirim.
Öyle bir şey imkansız, uyku modunda kullanırsın en fazla ya da attığın o kablonun takıldığı yere iletken bir şey değdirirsen açarsın.

Benim eski laptopumun bataryası bozulmuştu. (format atarken elektrikler gidip sarjı bitmisti.) O günden beri şarj kablosunu taktığım an açılır. Nasıl yaptığımı bilmiyorum.

Vantage uygulamasını indirin. Güç seçeneklerine gidin. Şu ayarı arayın. Eğer bu ayar varsa kolay bir şekilde laptopun kapağını açarak başlatabilirsiniz.

Ekran görüntüsü 2023-07-24 225501.png

Technopat Haberler

Geri
Yukarı