Lenovo laptoplar alınır mı?

Bütçe
7500-8000
MSI, Dell, Lenovo, ASUS, HP Omen.
Bunlar oyuncu dizüstü modellerinin devleri. Bu markaların ürünlerini gözü kapalı satın alabilirsiniz.
Evet birçok konuda Acer öneriyoruz ediyoruz ama bütçeler kısıtlı olduğu için o bütçeye en iyisini bulmaya çalışıyoruz. Bu markaların kalitelerinden kaynaklı ücretleri yüksek kalıyor.

Lenovo diyen çok var. Evet ama birçok kişi şikayetvar gibi yerlerde çok fazla eleştiri yapmış ölü piksel, fandan traktör gibi ses çıkması vb. ve Lenovo'nun teknik servisinden çok yakınan var.
MSI, Dell, Lenovo, ASUS, HP Omen.
Bunlar oyuncu dizüstü modellerinin devleri. Bu markaların ürünlerini gözü kapalı satın alabilirsiniz.
Evet birçok konuda Acer öneriyoruz ediyoruz ama bütçeler kısıtlı olduğu için o bütçeye en iyisini bulmaya çalışıyoruz. Bu markaların kalitelerinden kaynaklı ücretleri yüksek kalıyor.
Monster bu kadar kötü mü, neden bu kadar öveni var anlamıyorum?

Bence "Lenovo alınır mı?" Diye düşünmenize gerek yok, asıl Lenovo alınır.
Lenovo kalitelidir gerek günlük kullanım amaçlı notebookları gerek Gaming laptopları konusunda. Monster yerine kesinlikle Lenovo tavsiye ederim.

Monster'ı ne sebeplerden dolayı almamamı öneriyorsunuz?
Monster'i almamak için 40 tane falan sebebp var 😂 en önemlisi ısınma ve ölü piksel.
Isınma mı? daha hiç duymamıştım bunu Isınmayı en iyi önleyen notebook diye duyumda çok almıştım.

Lenovo'nun bu bilgisayarı ilgimi çekmişti.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00