Sapphire1525
Kilopat
- Makaleler
- 4
Lenovo alabilirsiniz. Aynı laptobun bir nesil eski işlemcili versiyonunu kullanıyorum ve gayet iyi.
Monster bu kadar kötü mü, neden bu kadar öveni var anlamıyorum?MSI, Dell, Lenovo, ASUS, HP Omen.
Bunlar oyuncu dizüstü modellerinin devleri. Bu markaların ürünlerini gözü kapalı satın alabilirsiniz.
Evet birçok konuda Acer öneriyoruz ediyoruz ama bütçeler kısıtlı olduğu için o bütçeye en iyisini bulmaya çalışıyoruz. Bu markaların kalitelerinden kaynaklı ücretleri yüksek kalıyor.
Lenovo diyen çok var. Evet ama birçok kişi şikayetvar gibi yerlerde çok fazla eleştiri yapmış ölü piksel, fandan traktör gibi ses çıkması vb. ve Lenovo'nun teknik servisinden çok yakınan var.
O her markada olur. Teknoloji şans işidir.
İşte ben de bundan korkuyorum. Bir de Monster'i şu sebeblerden almamalısın diyebilir misin?
Bence "Lenovo alınır mı?" Diye düşünmenize gerek yok, asıl Lenovo alınır.
Lenovo kalitelidir gerek günlük kullanım amaçlı notebookları gerek Gaming laptopları konusunda. Monster yerine kesinlikle Lenovo tavsiye ederim.
Isınma mı? daha hiç duymamıştım bunu Isınmayı en iyi önleyen notebook diye duyumda çok almıştım.Monster'i almamak için 40 tane falan sebebp varen önemlisi ısınma ve ölü piksel.
https://www.hepsiburada.com/acer-ni...nhq7jey004-p-HBV000012W6D7?magaza=Hepsiburada
Aslında bu fena değil gibi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.