Lenovo laptoplar alınır mı?

Bütçe
7500-8000
Lenovo alabilirsiniz. Aynı laptobun bir nesil eski işlemcili versiyonunu kullanıyorum ve gayet iyi.

Lenovo Ideapad 320 modeli olarak ben tek sorunum HDD üzerinden yaşadım. Maksimum 3 kere mavi ekran hatası aldım başka bir sorunla karşılaşmadım.

MSI, Dell, Lenovo, ASUS, HP Omen.
Bunlar oyuncu dizüstü modellerinin devleri. Bu markaların ürünlerini gözü kapalı satın alabilirsiniz.
Evet birçok konuda Acer öneriyoruz ediyoruz ama bütçeler kısıtlı olduğu için o bütçeye en iyisini bulmaya çalışıyoruz. Bu markaların kalitelerinden kaynaklı ücretleri yüksek kalıyor.

Altını çizerek lenovo derim. Yılların tecrübesi ve şirket standartlarında kalitesi vardır...

Lenovo diyen çok var. Evet ama birçok kişi şikayetvar gibi yerlerde çok fazla eleştiri yapmış ölü piksel, fandan traktör gibi ses çıkması vb. ve Lenovo'nun teknik servisinden çok yakınan var.
Monster bu kadar kötü mü, neden bu kadar öveni var anlamıyorum?

Lenovo diyen çok var. Evet ama birçok kişi şikayetvar gibi yerlerde çok fazla eleştiri yapmış ölü piksel, fandan traktör gibi ses çıkması vb. ve Lenovo'nun teknik servisinden çok yakınan var.

O her markada olur. Teknoloji şans işidir.

Monster'ı ne sebeplerden dolayı almamamı öneriyorsunuz?
Monster'i almamak için 40 tane falan sebebp var en önemlisi ısınma ve ölü piksel.
Isınma mı? daha hiç duymamıştım bunu Isınmayı en iyi önleyen notebook diye duyumda çok almıştım.

Lenovo'nun bu bilgisayarı ilgimi çekmişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…