Lenovo laptoplar alınır mı?

Bütçe
7500-8000
Monster'ı ne sebeplerden dolayı almamamı öneriyorsunuz?
Kısa vadede ve kimi ürünleri aslında sorunsuzdur ama bu demek değil ki siz şanslı olacaksınız. Ben en başta malzeme kalitesini beğenmedim. Bir bilgisayara yüklü miktar verip ucuz hissettiren plastik mat bir kasa kullanmak hiç hoş değil ne kadar iyi soğutulsa da. Ayrıca kronik olup olmadığına emin olmamakla beraber forumda bu markayla ilgili sorun yaşayan çokça insan gördüm. Hiç sorun yaşamayan ve Monster kullanmakta olan yakınlarımda var ama genel tabloya baktığım zaman şans faktörü ve malzeme kalitesini düşünecek olursak önermiyorum.
İyisi mi köklü markaların belirli modellerine yönelin. Lenovo Legion-Ideapad, HP Pavilion-Omen, Acer Nitro(Yeni modelleri), MSI Bravo-GL-GF serileri gibi.

Nedenini bilmiyorum ama Lenovo markası bana hiç güven vermiyor. Monster 3 sene önce asla önermezdim ama şu anda öneririm.
Neden şimdi önerirsin dostum?

Bayağı bakındım ve sanırım Lenovo Ideapad Gaming 3 almaya karar verdim tek sebebi parça kalitesi Monster'e göre daha iyi olması yani arızayla uğraşmak istemiyorum tabii şansıma arızalı ölü pikselli de gelebilir şans meselesi. Bir sorum da acaba Lenovo ısınma bakımında diğerlerine göre kötü olduğu için sizce bilgisayarın altına soğutucu fanlar oluyor içini açmadan koyulan alttan hava üflesin diye onları alıp koysam ısınmaya bayağı bir etkisi olur değil mi çünkü ben 5-6 bazen daha yüksek saatlerde oyun oynayabilirim.
Arkadaşlar bayağı bakındım ve bunu almaya karar verdim.
Umarım sorunsuz arızasız gelir de servisle iadeyle falan uğraşmam...

Son düzenleme:
Hocam durum nedir şuan hâlâ önerir misiniz bu modeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…