Lenovo laptopta birden fazla ölü pixel var

793692

Decapat
Merhaba arkadaşlar. Bugün beyaz ekran açıp ölü pixel var mı diye kontrol edeyim dedim ve 4 taneden fazla ölü pixel fark ettim. Garantiye gitmeden önce ölü pixel 1 tane vardı. Servisi aramalı mıyım? İşlerini sağlam yaparlar mı? Kargoyla 2-3 gün sürüyor servise ulaşması. Geri geldiğinde farklı bir sorun olsa sıkıntı yaratacak. Sizce ölü pixele göz yummalı mıyım yoksa göndermeli miyim? 15 ay garantisi var. Marka Lenovo.

Lenovo'dan alınan bilgisayarlar sorunlu çıkıyor fabrikadan bana da bazı tuşları basmayan bilgisayar gelmişti. 2018'de servisleri gayet iyiydi. Batarya bile değiştiriyorlardı. Bence garanti kapsamınız dolmadan göndermekte fayda var.

Lenovo'dan alınan bilgisayarlar sorunlu çıkıyor fabrikadan bana da bazı tuşları basmayan bilgisayar gelmişti. 2018'de servisleri gayet iyiydi. Batarya bile değiştiriyorlardı. Bence garanti kapsamınız dolmadan göndermekte fayda var.

Ölü pixel testine sokup onlarda fark ediyor değil mi? Bir şeyi yok diye göndermelerini istemiyorum.

Lenovo alıp, sorun yaşamadığım bir cihaz görmedim. Geneli de fabrikadan sorunlu en azından yardımcı oluyorlardı zamanında, iade bile verebiliyorlardı. şimdi nasıldır bilmem.

Lenovo teknik destek ile iletişime geçin onlar sizi daha iyi aydınlatır.

Lenovo alıp, sorun yaşamadığım bir cihaz görmedim. Geneli de fabrikadan sorunlu en azından yardımcı oluyorlardı zamanında, iade bile verebiliyorlardı. Şimdi nasıldır bilmem.

Yani gönderdim diyelim. Kafalarına göre yapmayacaklarsa sıkıntı yok. Bazıları çok ilgisiz davranıyor.

Bir de iade etme gibi bir şansım var mı? Hiç uğraşmak istemiyorum bu markayla.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı